Na het congres op 14 april nog gezellig natafelen? Hotel & Brasserie Katoen verzorgt een speciaal Contacta Congresmenu.
Het aantal plaatsen is beperkt en reserveren gaat uitsluitend telefonisch via 0113-211132. Voor een eventuele overnachting ontvang je op deze avond een korting van 10% per kamer.

Contacta Congresmenu

Voorgerecht:

Carpaccio met een dressing van honing met soja en verse kruiden, mosterd en een crème van taggiasche olijven.

of

Vegetarisch: tomatensoep met tuinkruiden en room

Hoofdgerecht:

Katoen's Stroganoff
draadjesvlees met champignon, paprika, wodka en een groene salade (geserveerd met verse frietjes)

of

Dorade
filet gebakken, puree van Bintjes, venkel en smaken van grapefruit en tomaat (geserveerd met verse frietjes)

of

Vegetarisch: ravioli met bospaddenstoelen, parmazaan en croutons

Nagerecht:

Het toetje van Jan inclusief koffie of thee.

Prijs persoon € 32,50 excl. drankjes


Natafelen bij Hotel & Brasserie Katoen