DRV Accountants & Adviseurs

DRV Accountants & Adviseurs

De geografische ligging van Zeeland en West-Brabant biedt veel kansen voor ondernemers, zowel nationaal als internationaal. Een uitgebreid netwerk van logistieke verbindingen over zowel het water als de weg maakt de regio voor ondernemers een aantrekkelijk vestigingsgebied. Ondernemen draait allemaal om het leggen van de juiste verbindingen. Niet alleen logistiek gezien maar ook op het vlak van de juiste mensen aan uzelf zien te verbinden. Ofwel, krachten bundelen door kennis te delen.

Lees verder »

Delta

Delta

DELTA maakt op de Contacta graag van de gelegenheid gebruik om in gesprek te gaan met u als zakelijk klant. Een gesprek waarin het energie en multimediabedrijf nieuwe plannen wil voorleggen om te horen wat u daarvan vindt maar vooral ook om uw ideeën over de toekomst te horen en wat u daarbij van DELTA verwacht.

Lees verder »

Zeeuwse Rabobanken

Zeeuwse Rabobanken

’Een aandeel in elkaar.’ Deze slogan geeft de kerngedachte van de Rabobank weer. Een aandeel in lokale samenleving en een aandeel in u als klant. In deze tijd van digitalisering en efficiency is goed persoonlijk contact met onze klanten onmisbaar. Daar is Contacta uitermate geschikt voor.

Lees verder »

Omroep Zeeland

Omroep Zeeland

Omroep Zeeland is dé regionale omroep van Zeeland en brengt dagelijks nieuws, nieuwtjes, cultuur, sport en evenementen. Via radio, televisie, internet en sociale media als Twitter, Facebook en Instagram; betrokken én betrouwbaar. Maar Omroep Zeeland doet meer. Dankzij de programma’s van Omroep Zeeland weet iedereen wat er speelt in Zeeland en verbinden we de Zeeuwen.

Lees verder »

De Ondernemer

De Ondernemer

De Ondernemer is een crossmediaal platform dat met inspiratie, kennis en netwerkbijeenkomsten het Nederlandse MKB in staat stelt beter te ondernemen. De ondernemers van Nederland: 1,1 miljoen ambitieuze zelfstandigen. Samen vormen ze de motor van onze economie. Met de Ondernemer bereikt u in een keer 27% van het Nederlandse MKB; landelijk en regionaal. De Ondernemer is daarom ook uw strategisch partner.

Lees verder »

Welkom in Goes

Welkom in Goes

Goes is met haar gevarieerde en stabiele economie het economisch knooppunt van Zeeland. Het is dé plek waar bedrijven een centrale uitvalsbasis hebben tot een groot afzetgebied en goed bereikbaar zijn. Er zijn hoogwaardige bedrijven terreinen, óók met een zichtlocatie langs de A58. De ambitieuze en klantgerichte benadering vanuit de gemeente maakt het aangename ondernemersklimaat compleet.

Lees verder »

LMG strategie+creatie

LMG strategie+creatie

Om een idee succesvol te vermarkten, is meer nodig dan creativiteit alleen. Ook de gekozen methodiek en gestelde doelen zijn van essentieel belang om een beslissingsproces positief te beïnvloeden. Daarnaast spelen factoren als vindbaarheid en relevantie een belangrijke rol, in een tijd waar conversies, clicks en likes steeds vaker het resultaat van een campagne bepalen. Kortom, een goed idee is een prima start, maar dan ben je nog maar op de helft.

Lees verder »