Goes is met haar gevarieerde en stabiele economie het economisch knooppunt van Zeeland. Het is dé plek waar bedrijven een centrale uitvalsbasis hebben tot een groot afzetgebied en goed bereikbaar zijn. Er zijn hoogwaardige bedrijven terreinen, óók met een zichtlocatie langs de A58. De ambitieuze en klantgerichte benadering vanuit de gemeente maakt het aangename ondernemersklimaat compleet.

Connectie met Randstad, West-Brabant en Vlaanderen
De centrale positie in de regio zorgt er van oudsher voor dat Goes een geliefde vestigingsplaats is voor ondernemers. Met directe ligging aan de A58 haak snel aan op snelwegen richting Randstad, West-Brabant en Antwerpen. Daarnaast is het hele Zeeuwse achterland bereikbaar en is Gent via Terneuzen in een uur te bereiken. Met een nieuwe directe aansluiting op de A58 vanaf 2017 wordt vestiging op bedrijventerrein de Poel zelfs nóg aantrekkelijker.

Goes biedt een fantastisch woon-klimaat en veel kwalitatief hoogwaardige voorzieningen. Het winkelaanbod is ongekend groot en gevarieerd voor een stad van deze omvang. In verhouding tot het aantal inwoners heeft Goes niet alleen de meeste winkels, maar ook de meeste banen van alle Zeeuwse gemeenten. 

Connectie tussen verleden, heden en toekomst
Goes heeft een mooie historie als fundament, maar kijkt ook vooruit en wil ontwikkelen en nieuwe kansen benutten. Want dat is waar we goed in zijn. Dit is de stad waar wordt gehandeld en waar ondernemers elkaar ontmoeten. En waar ondernemers elkaar ontmoeten, wordt inspiratie opgedaan, worden verbanden gelegd en verbonden gesmeed die weer leiden tot vernieuwing en groei.

Persoonlijke connectie: we ontmoeten u graag!
Dat Goes al sinds jaar en dag gaststad mag zijn voor Contacta.nl is een eer. Daarnaast ontbreekt deze gemeente natuurlijk zelf niet op de grootste netwerkbeurs van Zuid West Nederland. U vindt ons op het Bevelandenplein, waar wij graag uw vragen beantwoorden en u vrijblijvend nóg meer vertellen over hoe u als ondernemer uw voordeel kunt doen met de vele kwaliteiten van Goes!

Bekijk hier meer over Goes.