De familie Reijnhout begon op 1 januari 1979 in een kleine werkplaats in Kruiningen. Binnen korte tijd bleek de ruimte te klein om de groei te kunnen opvangen. De werkplaats werd verhuisd naar Hansweert, waarbij tevens een winkel in huishoudelijke apparaten werd gerund. In 2003 verhuisde Reijnhout Elektro B.V. naar een modern, ruim en goed bereikbaar nieuw bedrijfspand aan de Tramperweg.

Wat ooit door Jan en Riet Reijnhout is opgestart als werkplaats en dorpswinkel met allerhande elektrische apparaten voor huishoudelijk en bedrijfsmatig gebruik is geleidelijk uitgegroeid tot een professionele leverancier van elektrotechnische installaties en industriële automatisering. De rekenmachines en tekentafels zijn vervangen door moderne computerprogramma’s en een stabiel netwerk. Ook de directie is overgegaan van Jan en Riet Reijnhout in de handen van zoon Tim Reijnhout, de 2e generatie met nieuw elan en een frisse blik op de toekomst. Het personeelsbestand bestaat uit een team van 20 deskundige medewerkers, waarvan het overgrote deel een lang dienstverband bij hun heeft. Er zijn zelfs nog medewerkers van het eerste uur in dienst. Mede dankzij de loyaliteit van de klantenkring is Reijnhout Elektro B.V. in staat om mee te groeien met de ontwikkelingen in de markt. Elektrotechniek en Industriële Automatisering zijn activiteiten die door Reijnhout Elektro B.V. van A tot Z worden opgepakt. Zowel maatwerk voor de automatisering van een specifieke machine als het ontzorgen van afnemers voor het volledige pallet aan elektrotechnische werkzaamheden van de voordeur tot de achterdeur wordt door de medewerkers uitgevoerd. Naast industriële automatisering zijn klanten bij Reijnhout Elektro B.V. aan het juiste adres voor o.a. panelenbouw, NEN 3140 inspecties, brandmeldinstallaties, gebouwbeheerssystemen, telecom etc. Met een 24/7 uursservice wordt adequaat gereageerd in geval van storingen.

Ook het gebruik van moderne communicatie geeft veel mogelijkheden; Reijnhout Elektro B.V. is te vinden op LinkedIn. De website www.reijnhoutelektro.nl wordt per 1 november 2016 vernieuwd, waarin een zeer recente bedrijfsfilm is geïntegreerd.


Reijnhout Elektro B.V.: 30 jaar deelnemer op Contacta.nl