5 hoogtepunten van Contacta.nl 2017

Contacta.nl 2017 zit erop! Het waren drie enerverende beursdagen vol met hoogtepunten! Daarom zetten wij de 5 hoogtepunten van Contacta.nl 2017 op een rij!

1. Opening
Op dinsdag 7 november werd Contacta.nl 2017 feestelijk geopend door het luiden van de gong! De eer was aan niemand minder dan Herman Klitsie, waarnemend burgemeester van Goes. Na de confettiregen kon het netwerken echt beginnen!2. De uitreiking van de Zeeuwse Emergo Innovatieprijs
Deltavorm is de trotse winnaar van de Zeeuwse Emergo Innovatieprijs 2017. Met hun Airflowboard wisten zij het verschil te maken bij de jury. Prince Kunststof infra Kunststofbouw gaat met de publieksprijs naar huis! Van harte gefeliciteerd!

 

3. De sprekers 
De sprekers dit jaar vormde een absoluut hoogtepunt. Op woensdag vertelde Anna Noohsin hoe zij het als vluchteling wist te schoppen tot een vooraanstaand fashionvlogger. Erland Galjaard vertelde hoe hij als ‘maker’ de zenders van RTL tot een groot succes weet te maken.

Donderdag inspireerde Carlo van de Weijer ons met de quote: "De doorbraak van morgen is het stomme idee van gisteren". Maarten van der Weijden nam ons helemaal terug naar zijn droomoverwinning tijdens de Olympische Spelen in 2008 en inspireerde ons om met vitaliteit aan de slag te gaan!

 

4. De standhouders
Natuurlijk kunnen we de 350 standhouders niet vergeten. Vooral BPG en Van der Peijl Techniek wisten de show te stelen met hun grote stand. Houtzagen, auto’s kijken, het kon allemaal! Op de stand van Gezond in Zeeland was het zelfs mogelijk om in een open keuken de smaak van vitaal ondernemen te proeven! 

 

5. Colleges
Er is tijdens Contacta.nl ook behoorlijk wat kennis gedeeld. ZB| Planbureau maakte mensen klaar voor de uitdaging die ligt op de Zeeuwse Woningmarkt. DRV wist met verassende tips te voorkomen dat je gegevens op straat liggen. En Gezond in Zeeland had de primeur met de eerste natuurwandeltocht over de beurs!

5 hoogtepunten van Contacta.nl 2017