7 aanraders om alles uit je bezoek te halen

Contacta.nl 2017 komt nu wel heel dichtbij! In 7 jaar hebben wij de beurs zien groeien tot de grootste netwerkbeurs van Zuidwest-Nederland en Vlaanderen. Met al deze ervaring op zak, kunnen wij ook met gemak vertellen wat de echte aanraders tijdens die drie beursdagen!

1. Parkeren
Voordat je de beurs bezoekt, is het handig als je gelijk al je uitrijkaart koopt. Als je dit niet parkeert tot aan het einde van de dag, kan je gelijk wegrijden zonder te hoeven wachten bij het uitrijden!

2. Leeftijd
Doordat het een zakelijke netwerkbeurs is, ligt de minimale leeftijd op 16 jaar. Bij de ingang kan er om een identiteitskaart worden gevraagd, als iemand het geluk heeft er rond die leeftijd uit te zien!

3. Tijd voor een vraag, tijd voor een antwoord 
Heb jij een vraag waar een expert naar moet kijken? Dit kan geheel gratis en vrijblijvend tijdens MatchMaking! Of je vraag nu gaat over ‘grensoverschrijdend zakendoen’, ‘innoveren en vernieuwen’, ‘vitaal bedrijf’ of ‘Google Adwords en Facebook’, de experts kunnen je in 15 minuten er helemaal over bijpraten! 

4. Creative Lab 
Wat maakt een reclamecampagne succesvol? Kies je print of vooral online? Hoe werkt het brein van mijn doelgroep? Tijdens Contacta.nl kom je erachter wat voor jou de optimale campagne is bij stand 101 van LMG strategie+creatie! Laat je verrassen, test je geheugen en ontvang gratis tips! 

5. De allerlaatste plaatsen
Dit jaar gaan de tickets harder dan ooit! De grote namen als Anna Nooshin, Maarten van der Weijden, Erland Galjaard en Carlo van de Weijer zorgen dit jaar voor een interessante mix waar je ù tegen zegt. Al gaan de tickets hard, er zijn nog een paar exclusieve plaatsen vrij!

6. Maak kennis
Altijd eens willen weten hoe jouw bedrijf zich kan beschermen tegen virussen? Wil jij gezond en vitaal achter jouw bureau zitten? Of ben jij nieuwsgierig naar de kansen op de Zeeuwse woningmarkt? Maak kennis met de onderwerpen die voorbijkomen in het Contacta College. 

7. Borrelen? 
Als netwerkbeurs is Contacta.nl geopend tot 22:00 uur! Hierdoor kan je in de avonduren elkaar leren kennen onder het genot van een drankje! Op verschillende pleinen worden er een borrels georganiseerd:

  • LMG Borrel – Dinsdag 7 november 19:00 – Stand 101
  • Innovatieborrel – Woensdag 8 november 18:30 – Innovatieplein
  • Netwerkdrink – Woensdag 8 november 20:00 – Vlaams Paviljoen
  • Happy Hour – Woensdag 8 november 21:30 - Business Club Kloetinge
  • Ondernemersborrel – Woensdag 8 november 21:30 – Walcherenplein
  • Bevelandenborrel – Woensdag 8 november 22:00 – Bevelandenplein
7 aanraders om alles uit je bezoek te halen