Vrijblijvend info aanvragen

Adverteren en extra promotie

Naast standruimte biedt Contacta.nl volop manieren om bedrijven en organisaties in beeld te brengen bij de bezoekers en volgers van Contacta.nl. Zowel in print als online. Bekijk hieronder de opties en kosten.

Vraag gerust vrijblijvend meer informatie aan bij Erik Voerman via erik@lmg.nl of 0113-700291.

Adverteren in het Contacta Magazine

Het Contacta Magazine wordt vier keer per jaar uitgegeven. Het heeft een oplage: 3.000 stuks en telt 20 pagina’s. Verspreiding: april, juli, augustus oktober.


Contacta Live online nieuwsbrief


Social media

Contacta.nl brengt nieuws ook via Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn en daar kan ook jouw item tussen staan. 
De keuze kan bij deelname hier vastgelegd worden.


Contacta Beurskrant

Als speciale uitgave, zal er in de Contacta Krant volop aandacht worden besteed aan de activiteiten op en rond de netwerkbeurs van Zuidwest-Nederland en Vlaanderen. Een unieke beurskrant die met de volgende mogelijkheden bedrijven en organisaties de gelegenheid biedt zichtbaar te zijn.


Contacta TV

De filmcrew van Contacta.nl maakt in aanloop naar de beurs en tijdens de beurs diverse uitzendingen van Contacta TV. Voorafgaand aan de beurs worden kennispartners en deelnemers belicht. Tijdens de beurs wordt een impressie van de dag gegeven. De keuze kan bij deelname hier vastgelegd worden.


Outdoor

In en om de beurshalen is er volop ruimte om op verschillende manieren jouw bedrijf of organisatie te promoten. De keuze kan bij deelname hier vastgelegd worden.Vrijblijvend informatie aanvragen

Je ontvangt na de aanvraag direct een e-mail bericht met in de bijlage de brochure en statistieken van de Contacta.nl 2020.

Toestemming voor het verwerken van de gegevens
Wij helpen
U graag verder

Benieuwd naar de mogelijkheden of andere vragen? Wij bellen je graag terug.

Erik Voerman
Erik Voerman
Event manager