Anna Nooshin en Erland Galjaard inspireren op Contacta.nl

De Contacta Arena vormde woensdagavond 8 november het decor voor de seminars van Anna Nooshin en Erland Galjaard. Ruim 400 gezelschap had de eer om naar hun boeiende verhaal te luisteren.

Anna Nooshin vertelde hoe zij als zevenjaige vluchteling in Nederland kwam en het uiteindelijk wist te schoppen tot 's lands meest bekende vlogger en fashiondeskundige. Hoe zij (onnodige) regels doorbreekt door haar groots denken. Het publiek kreeg ook de kans om vragen aan haar te stellen. Geen enkele vraag werd geschuwd. Zo werd er zelfs gevraagd naar een stageplaats. Als afsluiting wist ze het publiek te verrassen met twee grote doelen voor 2018: een cover en een kledinglijn. 

Erland Galjaard vertelde hoe hij elk jaar de zenders van RTL tot een succes weet te maken. Al is hij daar redelijk bescheiden over. Hij ziet zichzelf als een 'maker'. Hij wil vooral programma's maken. Hij gaf een interessant kijkje achter de schermen van zijn successen als 'The Voice'. Ook gaf hij de zaal een belangrijke tip mee: blijf geloven in een idee en praat erover. Als snel wordt er geroepen 'Ja, maar...' of 'dat is er al'. Volgens hem kom je tot een succes door er samen over te praten. Na afloop, had het publiek de gelegenheid om met zowel Erland als Anna op de foto te gaan. 

Anna Nooshin en Erland Galjaard inspireren op Contacta.nl