Bestel hier jouw gratis Entreeticket

Banenmarkt

Op donderdag 10 november organiseert LMG in samenwerking met het UWV en de ZeeuwseVacaturebank.nl de Banenmarkt. Hier kom je in contact met 40 topwerkgevers en laat je je CV checken! Benieuwd welke bedrijven jij kunt tegenkomen? 

Praktische informatie

De Banenmarkt wordt op donderdag 10 november 2022 in de Zeelandhallen in Goes georganiseerd. De Banenmarkt vindt plaats van 09:00 tot 13:00 uur. Toegang voor de banenmarkt is helemaal gratis, maar we vragen je vriendelijk om vooraf jouw gratis e-ticket te bestellen.

Klik hier voor de routebeschrijving en parkeermogelijkheden

Bestel jouw gratis Banenmarkt e-ticket

Deelnemende bedrijven

UWV  801 Kingfish 821
Zeeuwse Vacaturebank 802 Mammoet 822
Zeeuws Mobiliteit Team 803 Lesgeven in Zeeland 823
Moore DRV 804 McCain Foods Holland 824
GR de Bevelanden 805 Adri & Zoon Visgroothandel 825
's Heeren Loo Zeeland 806 Lamb Weston / Meijer 826
ZLM Verzekeringen 807 Multraship 827
Sagro 808 MVH Detachering 828
Stichting Zuidwester 809 DNWG/Stedin 829
Zorgstroom 810 Alamo Group - Herder - Votex 830
Stichting Allévo 811 Randstad Groep Nederland 831
Kibeo 812 RBC Group complete safety 832
SVRZ 813 Flexibility Zuid-West Nederland  833
Sterk in je Werk 814 Waterschap Scheldestromen 834
Leger des Heils Rotterdam 815 Faber Personeelsdiensten 835
Gors 816 Bouwgroep Peters  836
Provincie Zeeland  817 Werk en Vakmanschap 837
Netwerk Werken voor Zeeland  818 Vermeer International  838
Mad Sience Zeeland 819 Hall Breskens 839
Actief Werkt! Uitzendbureau  820 Flynth 840

 

Workshops

Maak werk van je loopbaan! 

Start sessies in Dome 1: 9:30u en 10:45.

Tijdens de workshop Maak werk van je loopbaan nemen Paula Dourleijn en Ine Dellebeke je mee in hoe je zelf regie kunt nemen op je loopbaan aan de hand van vier stappen.

Ontdek Wat zijn jouw talenten en interesses?
Kies Welk beroep kies jij? En wat is de kans op werk?
Leer Wat heb je nodig om je doel te bereiken? Wat moet je nog leren?
Werk Waar en hoe vind je een leerbaan?

Het Leerwerkloket geeft scholings- en loopbaanadvies. Dit doen wij deskundig, onafhankelijk en kosteloos op verschillende spreekuurlocaties in de regio. Een persoonlijke aanpak is onze standaardprocedure. Het Leerwerkloket is er voor iedereen; werkzoekenden, werkenden, scholieren, studenten en werkgevers. Wie je ook bent en wat je vraag ook is: wij zijn er voor jou!

50+ en succesvol naar werk

Start sessie in Dome 1: 12:00u.

In de workshop 50+ en succesvol naar werk krijgt u handige tips en handvaten om uw leeftijd geen barrière te laten zijn, maar uw ervaring te benutten om uzelf succesvol te presenteren aan werkgevers. Onze fotograaf maakt voor u gratis een professionele foto, die u kunt gebruiken op uw CV en/of LinkedIn profiel!

Dress for Succes 

Start sessies in Dome 2: 9:45u en 10:45u.

Dress for Success is een wereldwijde organisatie, opgericht en gerund door vrijwilligers, die zowel mannen als vrouwen met een minimuminkomen aan een gratis sollicitatie outfit helpt. In Terneuzen is er nu ook een winkel! Tijdens de sessie op de banenmarkt van de Contacta maak je kennis met Dress for Succes Terneuzen, laten we je zien hoe goed je gekleed kan gaan in (tweedehands)kleding en wat wij voor jou kunnen betekenen. Zien we jou ook op 10 november in de sessie?

  CV-Check

Ben je niet helemaal zeker over je CV? Weet je niet zo goed wat voor elementen er op een CV thuishoren? Of wil je gewoon weten of jouw CV er goed uitziet? Neem hem dan mee naar de banenmarkt en laat jouw CV gratis checken! Op die manier laat je straks een onuitwisbare indruk achter tijdens je sollicitatie.

Bestel jouw gratis Banenmarkt e-ticket


Partners

UWV

Werkgeversdienstverlening van UWV Zeeland biedt u als werkgever geschikte kandidaten voor uiteenlopende vacatures. Ook voor arbeidsjuridisch advies of advies bij reorganisatie en (massa)ontslag kunt u bij UWV terecht.  Voor het invullen van vacatures door werkzoekenden met een arbeidsbeperking ingevolge de Wet Banenafspraak en de Quotumregeling kunt u als werkgever eveneens een beroep doen op adviseurs van UWV Werkgeversdienstverlening. Tenslotte levert het UWV periodiek informatie over ontwikkelingen op de landelijke-, regionale- en sectorale arbeidsmarkt. UWV Zeeland werkt nauw samen met de Zeeuwse gemeenten. Kijk op www.uwv.nl voor meer informatie. 

ZeeuwseVacaturebank.nl

Alle Zeeuwse vacatures, opdrachten en stages (WO, HBO & MBO) goed selecteerbaar op één centrale plek. Eindelijk! Zeeuwse werkgevers plaatsen altijd gratis op ZeeuwseVacaturebank.nl, om te laten zien dat er veel mooi werk is in Zeeland. Doet u mee? Al bijna 1.100 Zeeuwse werkgever gingen u voor.

LMG Strategie + Creatie

LMG is het reclamebureau voor reclame, communicatie, merkontwikkeling, grafische vormgeving en webdesign. Bij LMG is ondernemen werken met ambitie. Verder gaan dan anderen, om zo resultaat te behalen. Vanuit Goes in Zeeland werken ze, als reclamebureau, samen met hun klanten om de doelstellingen te realiseren. LMG ondersteunt organisaties, nationale en regionale bedrijven met strategische merkidentiteiten, reclamecampagnes, social media campagnes, websites, online middelen en grafisch design.

UWV LMG strategie+creatie Zeeuwse Vacaturebank