Zo maak je zakendoen met Duitsland tot een succes

Hoe overtuig je je Duitse zakenpartner terwijl je toch gewoon jezelf kan zijn – authentiek Nederlands?

Wil je weten waarom Duitsers en Nederlanders een prima combi zijn, als je de voordelen van beide weet te combineren?

Wat werkt is authentiek zijn, maar hoe doe je dat zonder de Duitser op zijn tenen te trappen? Christines aanpak gaat over bewustwording van je gedrag als Nederlander en hoe je dat tot jouw voordeel bij de Duitse klant kan gebruiken. Kruip in de huid van een Duitser, snap hem, begrijp hoe Nederlanders overkomen en leer je insteek en gedrag optimaal af te stemmen op de situatie. Zo bouw je vertrouwen op en krijg je een loyale klant met een duurzame zakenrelatie.

Volg deze interactieve workshop met “Aha-Erlebnisse” en echte handvatten, voor jouw zakelijke succes in Duitsland. Je gaat zelf aan de slag met opdrachten, je krijgt tips en trucs, die gemakkelijk toepasbaar zijn - en niet onbelangrijk - waarom juist de Zeeuw de perfecte zakenpartner voor Duitsland is.

Christine Bender is geboren en getogen in Duitsland. Afgestudeerd in bedrijfskunde, met werkervaring in grote Duitse bedrijven onder andere op het hoofdkantoor van Siemens in München voordat ze 4,5 jaar geleden voor Nederland koos. Sindsdien leidt ze haar bedrijf als systemische Business Coach en Spreker met opdrachtgevers uit Nederland én Duitsland. Ze kent dus de verschillen en overeenkomsten van beide landen als geen ander.

Wil je dit niet missen, meld je dan snel aan, want vol=vol. De duur is 1 tot 1,5 uur en er is plek voor maximaal 40 deelnemers.

Heb je na de sessie nog specifieke vragen, stel ze gerust. Christine heeft ook een stand op de Contacta met alle tijd en ruimte voor jouw uitdagingen.

Zo maak je zakendoen met Duitsland tot een succes
Begrijp het DNA van een Duitser