Bestel hier jouw gratis Entreeticket

Clerx Elektrotechniek, 20 jaar ervaring

Clerx Elektrotechniek, 20 jaar ervaring

Met meer dan 20 jaar ervaring in de elektrotechnische branche, en 5 jaar ervaring in de LED-industrie, is Clerx Elektrotechniek inmiddels een gevestigde naam in Zeeland. Eigenaar Bas is een installQ erkend installateur en een gediplomeerd, ervaren technicus.

Bas: “Ondertussen ben ik al meer dan 20 jaar actief in dit vak en ben ik thuis in alle soorten elektrotechnische werkzaamheden. Het mooie aan deze branche vind ik dat geen enkel project hetzelfde is, waardoor het steeds weer nieuwe uitdagingen biedt.”

Clerx Elektrotechniek is een klein bedrijf met een ervaren team van ZZP’ers die van aanpakken weten. Kwaliteit, service en flexibiliteit staan bij hen hoog in het vaandel. Het bedrijf is gevestigd in de mooie monumentenstad Zierikzee.

“Onze focus ligt op het bieden van duurzame, voordelige lichtoplossingen voor het MKB-segment in de vorm van LED verlichting, zodat er bespaard kan worden op het energieverbruik. Daarbij wordt ook direct het lichtbeeld verbeterd met behulp van de juiste armaturen per ruimte/gebouw.”

LED verlichting biedt veel voordelen ten opzichte van de conventionele verlichting. Zo kan er aanzienlijk bespaard worden op de energiekosten tot wel 70% en wordt de CO2 uitstoot daardoor aanzienlijk gereduceerd. Andere voordelen van LED verlichting zijn:

• verbetering van de lichtkwaliteit op de werkvloer;
• LED verlichting heeft een zeer lange levensduur (50.000 uur) waardoor er ook bespaard wordt op onderhoudskosten;
• het is beter voor het milieu: naast dat de CO2 uitstoot wordt gereduceerd kan een groot deel van het materiaal gerecycled worden.

Naast het plaatsen van LED verlichting is ook camerabeveiliging een groot onderdeel van Clerx Elektrotechniek. Op de Contacta staan deze beide technieken dan ook centraal.

“We staan alweer voor het 4e jaar op de Contacta, voor ons een interessante beurs vanwege de vele lokale ondernemers die de beurs bezoeken. Bij onze stand laten we graag de producten zien waar we mee werken en leggen we uit wat voor nieuwe ontwikkelingen er spelen op het gebied van LED verlichting en subsidies, energie labels en bedrijfsgebouwen. Ook dit jaar proberen we de ondernemer er weer van te overtuigen dat het veel voordelen oplevert wanneer men overstapt op LED verlichting!”

Voor meer informatie over Clerx Elektrotechniek: http://clerxelektrotechniek.nl/.

Meer specifieke informatie over de voordelen van ledverlichting vind je hier: http://clerxelektrotechniek.nl/wp-content/uploads/2018/10/ledflyerA42018-v5-DEF.pdf