ClickR Internetcampagnes is een onlinemarketingbureau uit Etten-Leur. Het bureau bouwt dagelijks aan een verbeterde zichtbaarheid en vindbaarheid van klanten. In welke vorm dan ook. Onder andere voor Superkeukens, Fuji Color, FETIM Group en Binnenuit.

Tijdens Contacta zal ClickR een aantal interessante presentaties gegeven over E-commerce voor traditionele retail en mobile marketing in de Contacta E-Academy.


 

Hoe een detaillist e-commerce tot een succes maakt

Persoonlijker contact met je klant

Wil je als detaillist de concurrentie aangaan met gevestigde retailketens? Zet e-commerce op een slimme en bovenal authentieke manier in: zorg dat jouw aanwezigheid op het web past bij jouw onderneming. De onlinemarketingspecialist van ClickR Internetcampagnes laat aan de hand van succesverhalen zien hoe e-commerce jouw merk kan versterken. 

DatumTijdSprekerAanmelden
Dinsdag 3 november 16:30 - 17:30

Inger Matthijssen

Aanmelden
Woensdag 4 november 16:30 - 17:30

Inger Matthijssen

Aanmelden
Donderdag 5 november 16:30 - 17:30

Inger Matthijssen

Aanmelden

 

Maak jouw organisatie klaar voor mobile marketing

Usability is het sleutelwoord

Geen organisatie kan er tegenwoordig omheen; communiceren via mobiele kanalen. Maar hoe zorg je voor relevante en gebruiksvriendelijke contactmomenten? De onlinemarketingspecialist van ClickR Internetcampagnes geeft tips voor mobile marketing waarin usability centraal staat en zal enkele veelgemaakte fouten aanhalen.

DatumTijdSprekerAanmelden
Dinsdag 3 november 20:30 - 21:30 Martijn van Well Aanmelden
Woensdag 4 november 20:30 - 21:30 Martijn van Well Aanmelden
Donderdag 5 november 19:00 - 20:00

Kim van der Velden

Aanmelden

 


ClickR verzorgt interessante presentaties in de Contacta E-Academy