Op 7 mei organiseerde Contacta.nl samen met stichting Goes Marketing, DRV Accountants & Adviseurs en Rabobank het ondernemerscongres met als thema ‘Kracht van Connecties’. Keyspreker was Neelie Kroes, oud-eurocommissaris. Ook gaf toplobbiest in Brussel Wytze Russchen als introductie een kijkje achter de schermen van de Europese Unie en welke connecties hij benut om zijn doelen te bereiken. Het congres was de aanloop naar netwerkbeurs Contacta.nl 2015 met het zelfde thema ‘Kracht van Connecties’.

Sfeerimpressie


{{contactatv-neeliekroes}}


Neelie Kroes


Neelie Kroes studeerde Economie aan de Nederlandse Economische Hoogeschool. Ze was het eerste vrouwelijke bestuurslid van de Kamer van Koophandel en zat in de gemeenteraad van Rotterdam. In 1971 werd ze voor de VVD lid van de Tweede Kamer. In 1982 werd ze minister van Verkeer en Waterstaat.

Na haar Haagse loopbaan werd Kroes eurocommissaris met in 2004 de portefeuille ‘Mededinging’ en in 2009 ‘ICT & Telecom’. Vanwege deze functie plaatste Forbes haar op positie 47 op de lijst van ‘The 100 Most Powerful Women’.

Momenteel is Neelie Kroes ambassadeur van het project ‘StartupDelta’ om zo vernieuwende startende ondernemers uit het buitenland naar Nederland halen. Op 18 maart werd bekend dat Neelie Kroes aan de slag gaat als speciaal adviseur van Bank of America Merrill Lynch, een grote Amerikaanse zakenbank.

 

Wytze Russchen 

Hij wordt beschouwd als één van de meest invloedrijke Nederlanders in Brussel. Toplobbiest Wytze Russchen weet als geen ander hoe je als ondernemer toegang krijgt tot Europa. Tijdens het congres gaf  Wytze Russchen op informele wijze een kijkje achter de schermen van de Europese Unie en welke connecties hij benut om zijn doelen te bereiken

Sfeerimpressie

{{contactatv-neeliekroes}}


Congres: Kracht van Connecties met eurocommissaris Neelie Kroes