Terugblik op het Contacta Congres 2018

Terugblik op het Contacta Congres 2018

Donderdag 19 april was het Contacta Congres wat diende als kick off van het thema van contacta.nl 2018 “De impact van Data”. We kijken hierbij terug op een inspirerende middag met ruim 300 bezoekers en een gemiddelde beoordeling van een 7,9.

 

Congres “De impact van Data”

Tijdens het Congres gaven meerdere sprekers hun visie over "De impact van Data". Zo liet The Greenbay hun plannen zien voor het duurzame datacenter en vertelde hij wat dit voor Zeeland betekend. Vertelde Dialogic de belangrijkste basisstappen om optimaal data te verzamelen. Jac Orie sloot af met zijn inspirerende verhaal over hoe hij zijn team naar succes brengt met data en welke factoren hierbij belangrijk zijn. 

 

Netwerkborrel

Na afloop van het Congres werd er volop genetwerkt onder het genot van een hapje en een drankje. Deze netwerkborrel werd gerealiseerd door Sligro Goes. Sligro heeft een volledig nieuw concept met borrelplanken voor de zakelijke markt. Ideaal wanneer je geen cateraar in wilt schakelen en geen keuken tot je beschikking hebt, maar wel lekker wilt borrelen met een professionele borrelplank. 

 

Kennissessies voor jou

Voorafgaand aan het congres waren er korte kennissessies waarbij je in een half uur meer over de mogelijkheden van data te horen kreeg en hoe jij daar op in kan spelen. De sessie werden gegeven door de experts:

  •  Arie Joosse van Nedbase: Online groeien. Zo doe je dat
  •  Hans Dekker van HZ University of Applied Sciences: Data op de werkvloer
  •  Perry Kentin van LMG strategie+creatie: Social Media & Algoritmes
Terugblik op het Contacta Congres 2018