Contacta.nl LIVE: Hét innovatieve, 365 dagen platform

Contacta.nl LIVE: Hét innovatieve, 365 dagen platform

Contacta.nl LIVE is hét innovatieve, 365 dagen platform van de regio waarbij actualiteit centraal staat. Het is voor iedereen toegankelijk. Hiermee verbreden we het platform voor Contacta.nl

Iemand die een nieuw product of dienst op de markt brengt of ander zakelijks nieuws heeft kan het via onze media verspreiden. Wij gaan onze 40.000 zakelijke abonnees op hun wenken bedienen met wekelijks Contacta.nl LIVE nieuws.

Het LIVE platform bestaat uit vier keer per jaar het magazine, dagelijkse updates via diverse social media kanalen, een wekelijkse nieuwsbrief met ‘stories’ en met de website Contacta.nl als kloppend hart.

We hebben sinds 2010 kwalitatieve data opgebouwd. Die data gaan we nu intensiever ontsluiten, verbinden en aan laten sluiten bij de vragen van de Zeeuwse economie.

Het Contacta.nl magazine was in eerste instantie een ondersteuning van Contacta.nl. Nu brengen we het magazine vier keer per jaar uit en is het onderdeel van Contacta.nl LIVE.

We gaan op een innovatieve manier de samenwerking aan met het bedrijfsleven, waardoor we toegankelijk zijn voor de grote en kleine ondernemers. Wij hebben heel veel zin om deze uitdagende stap te zetten.

Wil jij jouw product of dienst onder de aandacht brengen van 40.000 zakelijke abonnees? Stuur dan een mailtje naar redactie@contacta.nl voor meer informatie.