Curio, de beroepsopleider van West-Brabant

Curio, de beroepsopleider van West-Brabant

Curio (sinds 1 september 2019 de nieuwe naam van ROC West-Brabant) is de beroepsopleider voor de regio West-Brabant. De onderwijsorganisatie verzorgt vmbo en mbo op ruim 50 locaties in West-Brabant. Daarnaast biedt ze onderwijs via de praktijkschool, volwassenonderwijs (havo/vwo), entree-opleidingen, educatie en bedrijfsopleidingen. Curio staat voor alles wat het onderwijs verbindt: nieuwsgierigheid als basis voor talentontwikkeling bij leerlingen en studenten. Zo zijn ze optimaal voorbereid op de arbeidsmarkt van morgen. Curio voorziet de regio West-Brabant van talenten, jong en oud, van 12-67 jaar, die het optimale uit zichzelf halen. Daarbij werkt Curio voor én zoveel mogelijk samen met het bedrijfsleven en regionale overheidsinstellingen.

Curio bedrijfsopleidingen - Upgrade van uw personeel

Curio biedt naast de reguliere beroepsopleidingen voor jongeren in de hele regio ook maatwerktrajecten aan voor én in samenwerking met bedrijven en (overheids)instellingen. Daarmee is het de ideale opleidingspartner als u uw medewerkers, en daarmee uw organisatie, wilt laten groeien. Een leven lang ontwikkelen hoort namelijk bij de huidige dynamische werkcultuur. De opleidingen en trainingen van Curio bedrijfsopleidingen worden in company aangeboden of indien gewenst op een locatie van Curio. Verder kunnen alle trajecten op ieder moment van het jaar starten. Ook verzorgt Curio bedrijfsopleidingen scholingstrajecten voor zij-instromers, mensen met afstand tot de arbeidsmarkt, uitkeringsgerechtigden. 

Kijk voor meer informatie op onze website: www.rocwb.nl/bedrijfsopleidingen. Of neem persoonlijk contact op met Ivo van Opbergen via bedrijfsopleidingen@curio.nl of 06 – 13435189.