Contacta.nl 2016 is verzet naar 8, 9 en 10 november. Door de ontwikkeling op het nieuwe Vlaanderen Plein en de interesse van Vlaamse bedrijven heeft Contacta.nl besloten om de jubileumeditie een week te verzetten. De beurs wordt gehouden in de Zeelandhallen te Goes.

In de eerste week van november zijn er in Vlaanderen officiële vrije dagen. Het gaat hierbij om Allerheiligen op dinsdag 1 november en Allerzielen op woensdag 2 november. Contacta.nl wil graag Vlamingen de gelegenheid geven om deel uit te maken van deze beurs als exposant of bezoeker. Daarnaast zou de opbouwweek tijdens de herfstvakantie (week 43) van regio zuid zijn.

Met het thema van dit jaar 'Samen Groeien' viert Contacta.nl de jubileumeditie. Op donderdag 14 april vindt het jaarlijkse congres plaats in de Mythe in Goes in aanloop naar dé netwerkbeurs van Zuidwest-Nederland en Vlaanderen. Deze dag staat in het teken van kennis opdoen en netwerken in een sfeervolle omgeving. Anders gezegd: een congres dat je niet wil missen! Dit jaar spreken Jan-Willem van den Dries en Danny Mekić.

Jan-Willem van den Dries geeft inzicht in hoe consumenten zich online gedragen en tips om als ondernemer optimaal te profiteren van websites, webshops en social media.

Danny Mekić vertelt alles over jong ondernemerschap, internettechnologie, social media en communicatie. Lees meer over de sprekers.


Datum Contacta.nl 2016 gewijzigd naar 8, 9 en 10 november