De traditionele beurs is voorbij

Contacta.nl richt zich tijdens de editie 2018 vooral op interactie en participatie van zowel bezoekers als exposerende bedrijven.

Van beurs naar event

Om die reden verdwijnt het woord ‘beurs’ voorgoed uit onze communicatie. Contacta.nl is een meerdaags event, waaraan iedere zakelijke bezoeker, jong en oud, gevraagd wordt actief deel te nemen. De 24.000 bezoekers zijn echte deelnemers tijdens het 3-daagse grootste zakelijke netwerkevent in de regio. Natuurlijk behouden we de beursvloer en wordt de oppervlakte ook dit jaar weer maximaal gebruikt, maar ook andere programmaonderdelen geven nadrukkelijk vorm aan deze formule. De keuze voor het woord ‘event’ schept ruimte en biedt volop mogelijkheden om uit te breiden en keuzes te maken in routes, thema’s en programma’s. Onderscheidend daarbij is de omvang en het bereik van het event.  Combineer dit met de diversiteit aan bezoekers en het is duidelijk dat Contacta.nl een event is waar je als ondernemer niet mag ontbreken. 

Nieuw: Contacta Talks

Nieuw zijn de Contacta Talks. Tot voor kort organiseerde Contacta.nl seminars of colleges met bekende sprekers. Ook nu vormen sprekers een belangrijk onderdeel van het programma, maar met een ander uitgangspunt, namelijk interactie met het publiek. Meer en meer gaat het bij Contacta.nl om doen en zelf ondervinden. Het doel is om het event gedurende drie dagen maximaal te laten bruisen. Alles wat bezoekers en exposanten hier kunnen zien, doen en beleven, heeft een impact die veel verder gaat dan drie ‘ouderwetse’ beursdagen.

Contacta.nl van en voor iedereen

Contacta.nl is bovendien uitgegroeid tot meer dan alleen een jaarlijks zakelijk netwerkevent. Gedurende het jaar zijn er diverse contactmomenten, zoals het Contacta.nl Ondernemers Congres. Interessant is verder dat wij de laatste jaren veel over de bezoekers te weten zijn gekomen. Hierdoor kunnen wij niet alleen de verschillende doelgroepen benoemen, maar kennen we ook hun interesses en voorkeuren. Deze gegevens maken het mogelijk om zowel exposanten als deelnemer persoonlijk en op maat te informeren.

De mogelijkheden voor een stand

Contacta.nl is er voor kleine en grote bedrijven. Ieder bedrijf heeft zijn eigen voorkeuren voor wat betreft de bouw van een stand. Om die reden bieden wij een aantal opties aan. Naast eigen standbouw is het mogelijk om te kiezen voor standaard standbouw, truss-standbouw of standbouw uit steigerhout. Met deze keuzes sluiten we aan bij ieders budget. 

Klik hier voor meer informatie 

De traditionele beurs is voorbij