Deelnemen als exposant

Wil jij in drie dagen tijd in contact komen met 24.000 zakelijke bezoekers uit Zuidwest- Nederland en Vlaanderen? Presenteer dan jouw product of dienst tijdens Contacta.nl 2018. Dit is namelijk de mogelijkheid om jouw doelgroep te bereiken, bestaande contacten te onderhouden en jouw naamsbekendheid te vergroten.

Contacta.nl is al ruim 30 jaar het netwerkevent voor Zuidwest- Nederland en Vlaanderen waarbij de vele exposanten het hart van het netwerkevent zijn. Daaromheen is er een gevarieerd programma met bekende sprekers uit de zakelijke wereld en diverse workshops.

Heb jij interesse? Bekijk hieronder de mogelijkheden om jouw bedrijf op 6, 7 en 8 november 2018 te presenteren tijdens Contacta.nl of vraag eenvoudig en vrijblijvend een brochure aan. Liever persoonlijk contact? Erik Voerman staat u graag te woord! Je kunt hem telefonisch bereiken op 0113-700 292 of via de mail erik@lmg.nl.

Vrijblijvend informatiepakket aanvragen

Je ontvangt na de aanvraag direct een e-mail bericht met in de bijlage de brochure en statistieken van de Contacta.nl 2018.


Laatste beschikbare stands


Werken in Zeeland plein

Steeds meer bedrijven en organisaties hebben moeite met het vinden van passend personeel. Het plein ‘Werken in Zeeland’ is specifiek gericht op werving en carrièreontwikkeling. Wil je jouw bedrijf als aantrekkelijke werkgever in de markt zetten, zoek je specifiek personeel of bied je loopbaantrajecten aan? Bekijk dan de mogelijkheden van het plein ‘Werken in Zeeland’.


Kosten en Opties

Kosten en opties voor het netwerkevent Contacta.nl, standbouw, special advertising


Stand boeken

Inschrijven voor Contacta.nl 2018


Plattegrond

De plattegrond van Contacta.nl


Beursprofiel

Contacta.nl is al 30 jaar het netwerkevent voor Zuidwest- Nederland en Vlaanderen. Inmiddels is het een concept en medium met diverse activiteiten in het jaar.


Extra aandacht met adverteren en outdoor promotie

Naast standruimte biedt Contacta.nl volop manieren om bedrijven en organisaties in beeld te brengen bij de bezoekers en volgers van Contacta.nl. Zowel in print als online. Bekijk hieronder de opties en kosten.


Deelname Vlaams Paviljoen

Deelname Vlaams Paviljoen


Gratis beurstraining voor standhouders

Bent u al met uw bedrijf vertegenwoordigd op Contacta.nl 2018? Om u optimaal voor te bereiden op de drie beursdagen, nodigen we u uit voor een inspirerende beurstraining op dinsdag 23 oktober. Ieder jaar organiseert Rabobank samen met Contacta.nl een beurstraining.