Wil jij in drie dagen tijd in contact komen met 24.000 zakelijke bezoekers uit Zuidwest- Nederland en Vlaanderen? Presenteer dan jouw product of dienst tijdens Contacta.nl 2018. Dit is namelijk de mogelijkheid om jouw doelgroep te bereiken, bestaande contacten te onderhouden en jouw naamsbekendheid te vergroten.

Contacta.nl is al ruim 30 jaar het netwerkevent voor Zuidwest- Nederland en Vlaanderen waarbij de vele exposanten het hart van het netwerkevent zijn. Daaromheen is er een gevarieerd programma met bekende sprekers uit de zakelijke wereld en diverse workshops.

Heb jij interesse? Bekijk hieronder de mogelijkheden om jouw bedrijf op 6, 7 en 8 november 2018 te presenteren tijdens Contacta.nl of vraag eenvoudig en vrijblijvend een brochure aan. Liever persoonlijk contact? Erik Voerman staat u graag te woord! Je kunt hem telefonisch bereiken op 0113-700 292 of via de mail erik@lmg.nl.

Vrijblijvend informatiepakket aanvragen

Je ontvangt na de aanvraag direct een e-mail bericht met in de bijlage de brochure en statistieken van de Contacta.nl 2018.


Kosten en Opties

Kosten en opties voor het netwerkevent Contacta.nl, standbouw, special advertising


Stand boeken

Inschrijven voor Contacta.nl 2018


Laatste beschikbare stands


Plattegrond

De plattegrond van Contacta.nl 2017


Beursprofiel

Contacta.nl is al 30 jaar het netwerkevent voor Zuidwest- Nederland en Vlaanderen. Inmiddels is het een concept en medium met diverse activiteiten in het jaar.


Extra aandacht met adverteren en outdoor promotie

Naast standruimte biedt Contacta.nl volop manieren om bedrijven en organisaties in beeld te brengen bij de bezoekers en volgers van Contacta.nl. Zowel in print als online. Bekijk hieronder de opties en kosten.


Contacta.nl Roadshow

Contacta.nl is het zakelijke netwerkevent van Zuidwest-Nederland en Vlaanderen. Tijdens dit event zijn er bedrijven uit alle sectoren aanwezig en kunt u in drie dagen tijd 24.000 zakelijke bezoekers ontmoeten. Om u beter kennis te kunnen laten maken organiseert Contacta.nl de Contacta roadshow.


Zeeuws-Vlaams Paviljoen

Welkom bij de online omgeving van het Zeeuws-Vlaams Paviljoen, speciaal gemaakt voor bedrijven uit Zeeuws-Vlaanderen.