Vrijblijvend info aanvragen

Deelnemen als exposant

Wil jij in drie dagen tijd in contact komen met 24.000 zakelijke bezoekers uit Zuidwest- Nederland en Vlaanderen? Presenteer dan jouw product of dienst tijdens Contacta.nl 2019 in de Zeelandhallen te Goes. Dit is namelijk de mogelijkheid om jouw doelgroep te bereiken, bestaande contacten te onderhouden en jouw naamsbekendheid te vergroten.

Contacta.nl is al ruim 30 jaar het netwerkevent voor Zuidwest- Nederland en Vlaanderen waar ruim 350 exposanten het hart van het netwerkevent op 15.000m2 beursvloer zijn. Daaromheen is er een gevarieerd programma met bekende sprekers uit de zakelijke wereld en diverse workshops.

Heb jij interesse? Bekijk hieronder de mogelijkheden om jouw bedrijf op 5, 6 en 7 november 2019 te presenteren tijdens Contacta.nl of vraag eenvoudig en vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Liever persoonlijk contact? Erik Voerman staat u graag te woord! Je kunt hem telefonisch bereiken op 0113-700 292 of via de mail erik@lmg.nl.

Vrijblijvend informatie aanvragen

Je ontvangt na de aanvraag direct een e-mail bericht met in de bijlage de brochure en statistieken van de Contacta.nl 2019.

Toestemming voor het verwerken van de gegevens

Bekijk ook

Beursprofiel

Contacta.nl is al 30 jaar het netwerkevent voor Zuidwest- Nederland en Vlaanderen. Inmiddels is het een concept en medium met diverse activiteiten in het jaar. Het hoogtepunt is de 3-daagse netwerkbeurs 5 t/m 7 november 2019.

Stand boeken

Makkelijk en direct online inschrijven voor deelname aan Contacta.nl - 5 t/m 7 november 2019

Kosten en Opties

Kosten en opties voor het netwerkevent Contacta.nl, standbouw, special advertising en andere mogelijkheden.

Extra aandacht met adverteren en promotie

Naast standruimte biedt Contacta.nl volop manieren om bedrijven en organisaties in beeld te brengen bij de bezoekers en volgers van Contacta.nl. Zowel in print als online. Bekijk hier de mogelijkheden.

Plattegrond

De plattegrond voor 2019 wordt momenteel gevuld. Bekijk hier de plattegrond van de editie van 2018 om een indruk te krijgen van de 15.000 m2 beursvloer.