Vrijblijvend info aanvragen

Deelnemen als exposant

Online stand boeken

Bekijk de beschikbare locaties in de Oosterscheldehal en vraag vrijblijvend informatie aan en neem een optie op een positie.

Standruimte aanvragen

Makkelijk en direct online inschrijven voor deelname aan Contacta.nl - 5 t/m 7 november 2019

Beursprofiel

350 Exposanten Exposanten uit alle branches 24.000 bezoekers 15.000m² beursvloer Contacta Arena (seminars met bekende Nederlanders) Contacta College (verdiepende workshops) Live TV- & radio uitzendingen Locatie: Zeelandhallen, Goes

Kosten en Opties

Kosten en opties voor het netwerkevent Contacta.nl, standbouw, special advertising en andere mogelijkheden.

Thema-zones

Contacta.nl ontvangt jaarlijks bedrijven en organisaties uit diverse sectoren. Deze diversiteit wordt zichtbaar gemaakt met thema-zones. Hiermee wordt de deelname voor diverse specialismen versterkt. Zo wordt door deelnemers, in samenwerking met de organisatie, een inspirerende en aantrekkelijke beursomgeving gecreëerd. Bekijk hieronder welke zone bij jouw bedrijf of organisatie past.

Adverteren en extra promotie

Naast standruimte biedt Contacta.nl volop manieren om bedrijven en organisaties in beeld te brengen bij de bezoekers en volgers van Contacta.nl. Zowel in print als online. Bekijk hier de mogelijkheden.


Vrijblijvend informatie aanvragen

Je ontvangt na de aanvraag direct een e-mail bericht met in de bijlage de brochure en statistieken van de Contacta.nl 2019.

Toestemming voor het verwerken van de gegevens
Wij helpen
U graag verder

Benieuwd naar de mogelijkheden of andere vragen? Wij bellen je graag terug.

Erik Voerman
Erik Voerman
Event manager