Vrijblijvend info aanvragen

Deelnemen als exposant

Contacta is al 35 jaar een zakelijk event met als primair doel hét stimuleren en activeren van de Zeeuwse economie. Uiteraard beseffen wij ons, dat het event in de oorspronkelijke vorm van de afgelopen jaren voor nu niet passend is.

Exclusievere uitvoering
Daarom kiezen wij ervoor om het event dit jaar te plooien naar een exclusievere uitvoering voor deelnemers en bezoekers. Vrijdag 4 september jl. hebben we goedkeuring gekregen van de Veiligheidsregio Zeeland en de Gemeente Goes op de door ons opzette plannen. Uiteraard staan de huidige corona regelgeving en condities, als het gaat om veiligheid en comfort centraal.

Vernieuwend concept
Om tot een goede uitvoering en het vernieuwende concept te komen, werken wij samen met specialisten en de juiste instanties aan deze speciale editie. Samen zorgen we voor elkaar en stimuleren we de Zeeuwse economie!

Meet&Go
We introduceren het “Meet&Go” principe. Door deze slimme maatregelen krijgt iedereen de ruimte om verantwoord, in een sfeervolle omgeving met elkaar in gesprek te gaan en veilig te kunnen netwerken. Met de beoogde opzet van de beursvloer in de Noordzeehal op 5000m2, samen met de Arena congresruimte, gaan we uit van een verantwoorde opzet met een aansprekend programma. De Zeelandhallen is ook de enige eventlocatie in deze regio met zoveel ruimte onder 1 dak om dit veilig te kunnen opzetten.

Ventilatie
We hebben besloten om alleen de Noordzeehal voor deze editie in te richten. Deze hal voldoet qua ventilatie letterlijk 3 keer aan de gestelde norm voor samenkomsten. Normaal gesproken maakt het ventilatiesysteem in de hal gebruik van "helft" buiten en de "helft" binnenlucht. Tijdens het event is het ventilatiesysteem zo aangepast, dat alleen verse buitenlucht in de hal wordt geventileerd.

Bezoekers
Afgelopen jaren kon iedereen een ticket registreren voor het bezoeken van Contacta. Dit jaar moeten we selectiever omgaan met de tickets, omdat we simpelweg 500 bezoekers binnen de hal mogen toelaten om 1,5 meter afstand te kunnen houden. Om toch zoveel mogelijk mensen de kans te geven Contacta te bezoeken, gaan we werken met tijdsbepalingen voor bezoek per beursdag, om zo de aantallen te kunnen monitoren. We gaan werken met tijdzones waar mensen zich op kunnen inschrijven en natuurlijk geldt er een gezondheidscheck en zijn er hygiëne protocollen voor het bezoek. Zo kunnen we toch in de 3 dagen duizend bezoekers verantwoord ontvangen. 

Garantie en deelname
Het is vanaf nu direct mogelijk om te participeren als bedrijf of organisatie. Bij deelname willen we ook kunnen garanderen dat het deelnamebedrag teruggegeven kan worden, als blijkt dat het evenement in de aanloop van begin november geen doorgang kan krijgen. Voor deze garantie vragen wij een kleine dekkingsbijdrage, ten behoeve van het opzetten en organiseren van het event. Tot en met 12 m2 gaat het om € 100,- en vanaf 13m2 en hoger € 250,- van het totaalbedrag van de deelname.

Bij interesse in deelname geldt de kale vierkante meterprijs van € 89,- p/m2.  De verplichte basis elektra is € 159,-. Ook kan er een basisstand afgenomen worden, die dan voor € 139,-  p/m2 (= inclusief kale meterprijs) netjes geplaatst wordt. We adviseren ook graag in andere vormen van standbouw, die dan weer met ons in te regelen zijn bij andere (lokale) partijen. Ook adviseren we graag hoe om te gaan met de basis 1,5 meter afstand regel.

Kosten en Opties

Kosten en Opties

Kosten en opties voor het netwerkevent Contacta.nl, standbouw, special advertising en andere mogelijkheden.

Standruimte aanvragen

Standruimte aanvragen

Makkelijk en direct online inschrijven voor deelname aan Contacta.nl - 3 t/m 5 november 2020


Vrijblijvend informatie aanvragen

Je ontvangt na de aanvraag direct een e-mail bericht met in de bijlage de brochure en statistieken van de Contacta.nl 2020.

Toestemming voor het verwerken van de gegevens
Wij helpen
U graag verder

Benieuwd naar de mogelijkheden of andere vragen? Wij bellen je graag terug.

Erik Voerman
Erik Voerman
Event manager