Online leren en beter presteren voor al uw medewerkers

Ontdek hoe leren en onthouden binnen uw organisatie gestimuleerd kan worden en hoe u de medewerker kunt blijven motiveren om te leren. Weet u nog wat er met Dory aan de hand was?

Aan de hand van 10 do’s krijgt u praktische richtlijnen rondom online leren voor uw bedrijf. In dit college leert u praktisch hoe u een eigen online leeracademie kan inzetten om samen met uw medewerkers gemotiveerd te leren, te ontwikkelen en beter te presteren. Uitleg over softskills, talentontwikkeling, gezond gedrag en de vergeet-curve staan centraal.

De lezing is bestemd voor directeuren, HR-managers en HR-medewerkers, P&O-medewerkers en L&D die op zoek zijn naar de manier op hun medewerkers te laten leren voor hun eigen beroep en hun eigen happiness. Want elke mens heeft iets van Dory!

Elke voorinschrijving ontvangt het managementboek “21st century skills voor uw organisatie” ter waarde van 19,75 

Matthijs Akkenaar
De heer Matthijs Akkenaar, auteur managementboek “21st century skills voor de medewerkers en organisaties”. Matthijs is opgeleid als leerkracht, een halve Zeeuw en commercieel directeur van SkillsTown.com

Over SkillsTown en Zwaartekracht Academie
Als grootse online opleider van Nederland voorziet SkillsTown zowel bedrijven als het individu in het breedste aanbod aan leeroplossingen,
waaronder e-learning, webinars, onboarding van nieuwe en tijdelijke medewerkers en performance support.
Daarmee richt SkillsTown zich op het maximaal presteren van organisaties, waarbij een individuele benadering centraal staat.
Medewerkers zijn in staat om te leren onafhankelijk van plaats, tijd en device.

Online leren en beter presteren voor al uw medewerkers
Online leren en beter presteren voor al uw medewerkers