Bestel hier jouw gratis Entreeticket

Moore DRV – accountant, adviseur & kennispartner

Kennis delen en verbinding leggen

Als kennispartner van Contacta willen wij graag onze kennis met u delen. De juiste informatie en inzichten geven zodat u als ondernemer goed onderbouwde beslissingen kunt nemen. Wijzen op de kansen en op de risico’s. In haar 100 jarig bestaan heeft Moore DRV daarvoor veel kennis opgebouwd, én gezorgd voor een waardevol netwerk aan ‘kennissen’. Tijdens Contacta bieden wij ondernemers graag de gelegenheid om op onze stand verbinding te leggen met onze adviseurs en met onze kennissen.

Waar kunnen wij bij helpen?

Wij willen u helpen om uw ambities als ondernemer en in privé te realiseren. Dat doen onze accountants met aandacht voor u en uw bedrijf, met de juiste inzichten en met doelgerichte adviezen. Onze basis is het samenstellen en controleren van jaarrekeningen, het verzorgen van (salaris)administraties en fiscale aangiften en het geven van financiële inzichten. Daarnaast bieden wij u expertise aan die u op een bepaald moment of in een specifieke situatie verder helpt. Bijvoorbeeld bij een bedrijfsovername, een subsidieaanvraag, het verbeteren van uw bedrijfsprestaties, het optimaliseren van uw personeelsbestand of het regisseren van uw privévermogen.

We begrijpen bovendien dat veel beslissingen een zakelijke én een emotionele kant hebben. Daarom zijn wij oprecht betrokken en investeren we in een duurzame en waardevolle relatie. Al 100 jaar staan we in alle opzichten dichtbij onze cliënten: met persoonlijke betrokkenheid, korte communicatielijnen en 12 compacte kantoren in Zuidwest-Nederland, waarvan 4 in Zeeland.

Meer weten? Wilt u alvast meer weten over Moore DRV en de meerwaarde die ze u kunnen bieden? Neem dan een kijkje op www.moore-drv.nl.