De vitale revolutie

Ronald de Meij (foto links), Directeur Publieke Gezondheid Zeeland trapt de reeks seminars dit jaar af. Met bevlogenheid zet hij uiteen hoe Zeeuwen Gezonder en Vitaler kunnen worden via een omgevingsgerichte aanpak.
Via De Vitale Revolutie brengt GGD Zeeland een beweging op gang die als uitgangspunt heeft dat Overheden, Onderwijs en Ondernemers samen werken aan een gezonde leefomgeving. De kracht van die connectie is een belangrijke succesfactor! Het gedachtegoed is gebaseerd op het maken van gezonde keuzes waar mensen wonen, werken en leren. Ronald vertelt niet alleen, maar vertoont tevens een korte, zeer inspirerende film. Vitale & Gezonde Zeeuwen zijn productiever, minder vaak ziek en sociaal actiever. Dat is goed voor de samenleving en onze economie vaart er wel bij. Daar is echter nog veel winst te behalen! GGD Zeeland zet er vol op in om met De Vitale Revolutie het echte verschil te gaan maken. Ronald de Meij daagt Zeeuwse Ondernemers uit om hier actief aan bij te dragen!

Tedtalk

Tony Bosma (foto rechts, copyright Extend Limits) is oprichter van de internationaal erkende trendwatching, innovatie en toekomst adviesorganisatie Extend Limits. Door zijn jarenlange ervaring, brede klantreferenties en vooral unieke manier van werken staat hij internationaal bekend als een gerenommeerde trendwatcher/futurist. Hij is als enige Nederlander meerdere malen genomineerd voor trendwatcher of the year in verschillende categorieën. In 2014 sprak hij o.a. bij de Verenigde Naties en Financial Times. 
We bevinden ons in een uniek tijdperk. Een tijdperk met maatschappelijke verschuivingen en een nieuwe tijdsgeest. Onze gezondheid wordt een toenemend centraal thema en we kunnen door allerlei nieuwe hulpmiddelen steeds meer zelf. Een nieuw bewustzijn ontstaat rondom gezondheid...en we trekken de hedendaagse wereld en de invloed hiervan op onze gezondheid steeds meer in twijfel. Tony Bosma (top 100 van de meest invloedrijke futuristen ter wereld) vertelt over gezondheid, maatschappij en trekt de hedendaagse wereld in twijfel.

Wanneer?

Dinsdag 3 november van 17:00 tot 18:30. Aansluitend bent u welkom voor een netwerkborrel in de stand van De Vitale Revolutie.


Dubbelseminar Ronald de Meij en Tony Bosma