Een gezonde werknemer is goud waard

Een gezonde werknemer is goud waard, dat weet iedere ondernemer. Maar benut u de mogelijkheden wel genoeg die Zeeland van nature biedt om die werknemer gezond te houden? Kom naar de stand van Gezond in Zeeland en laat u informeren en inspireren over de natuurlijke kwaliteiten van onze provincie. En vul nu alvast de enquête in!

Zeeland heeft van nature alle ingrediënten in huis voor een gezond en prettig leven. Rust, ruimte, water en vruchtbare aarde. Gezond in Zeeland wil die in de schoot geworpen rijkdom niet alleen benutten, maar ook nog helpen die verder uit te bouwen en te vermarkten door ondernemers en organisaties met elkaar in contact te brengen, ze te informeren, te prikkelen en te ondersteunen. Want er ligt nog een wereld open op het gebied van een gezonde leefstijl. Denk bijvoorbeeld aan aandacht voor gezondheid van werknemers op de werkvloer, maar ook aan producten en diensten die bijdragen aan gezondheid van inwoners en gasten. Uitgangspunt zijn de natuurlijke kwaliteiten van onze provincie.

Enquête

Voor de tweede keer op een rij is het provinciebrede initiatief Gezond in Zeeland aanwezig tijdens de Contacta (Westerscheldehal, locatienummer 700). Mogelijk liggen er ook voor ú nog kansen! Om een eerste globale indruk te krijgen van hoe standhouders en bezoekers al met dit onderwerp bezig zijn, wordt een korte enquête uitgezet. Invullen kost u slechts enkele minuten!

De resultaten worden gepresenteerd tijdens de Contacta op donderdag 8 november. Daarnaast kunt u voor aanbevelingen en inspiratie langskomen bij de vijf ‘makelaars’ van Gezond in Zeeland, ieder met een eigen expertise en een breed netwerk vanuit food, vitaliteit, bewegen, recreatie en natuur.

Westerscheldehal, locatienummer 700