Een mix van boothuizen en bedrijfsunits aan het water

Een mix van boothuizen en bedrijfsunits aan het water

In het havengebied van Goes verrijzen 10 boothuizen en een showroom voor luxe jachten met daarboven een restaurant. Naast de bootloodsen (een soort garageboxen voor jachten), de horecavoorziening en eventhal of showroom wordt op het complex een bedrijfsverzamelgebouw met 24 units gerealiseerd.   Deze zijn combineerbaar voor allerlei activiteiten zoals atelier, opslag, kantoorruimte of productieruimte zowel voor bedrijven als particulieren.  Het is een samenwerking tussen Nederlandse en Belgische bouwbedrijven met een zeer hoge kwaliteit zowel in bouwmethode als op het visueel vlak. 

Daarnaast worden er in de tweede fase vier bedrijfswoningen gebouwd, in verband met productiegericht wonen. Het complex The Boatshed komt op de kop van het schiereilandje aan de Ketelhaven. Na het verdwijnen van enkele grote bedrijven ligt dat momenteel grotendeels braak. De gemeente wil het gebied weer gaan ontwikkelen met kleinschalige schone bedrijvigheid, in combinatie met wonen.

Eric Caroen, de ontwerper en ontwikkelaar van het plan, heeft in totaal al 600 bedrijfsunits verkocht in 23 bedrijfsparken. Dit is een succesformule omdat veel kosten lager uitvallen, de ruimte beter gebruikt wordt en er ook vaak een samenwerking komt tussen bedrijven.

Het nieuwe bedrijvenpark is uniek gelegen naast een nieuwe woonwijk met botensteigers en wooneilandjes (Goese Meer) en de 18 holes golfbaan in de onmiddellijke nabijheid. Ideaal voor de watersporters die hier een boothuis kopen. Een eldorado vlakbij de parel van Zeeland: de Oosterschelde met het schoonste water van Europa.

Er zijn nog een paar units vrij. 
Mis de boot niet en vestig u op de Oostschans!

Alle informatie over the Boatshed kunt vinden via: www.theboatshed.eu