Een unieke combinatie van regulier & recreatief vastgoed

In de binnenstad van Goes vindt u 3 zeer gerenommeerde bedrijven in de vastgoed sector, namelijk Stad & Zeeland NVM Makelaar, Center Parcs Vastgoed en A-Leisure recreatiemakelaars. Stuk voor stuk bedrijven met een ruim aanbod aan (recreatie)woningen en een breed netwerk van opdrachtgevers en specialisten.

Stad & Zeeland Makelaardij; actief in verkoop van bestaand onroerend goed alsook diverse regionale nieuwbouwprojecten. Tevens actief in aankoop- en verhuurbegeleiding alsmede taxaties van woningen. Samen met A-Leisure gevestigd op een sublieme zichtlocatie aan De Dam in Goes.

Center Parcs Vastgoed; al meer dan 50 jaar een sterk en betrouwbaar merk als het gaat om investeren in recreatief vastgoed. Core business is de verkoop van investeringen van (bestaande) Center Parcs parken in België, Nederland en Duitsland. Dit aan particuliere alsook aan grotere institutionele beleggers. De afgelopen 3 jaar zijn circa 3000 woningen verkocht. Center Parcs Vastgoed is gevestigd in een prachtig historisch pand aan de Nieuwstraat in Goes.

A-Leisure recreatiemakelaars; specialist in het verkopen van recreatief vastgoed in binnen- en buitenland en waarbij de kracht van de meest professionele spelers in de markt gecombineerd wordt met een onafhankelijk advies. Bovendien is A-Leisure preferred partner van Groupe Pierre & Vacances Center Parcs.

U vindt ons op het BKC plein, wij ontmoeten u graag!

Onze verwachting van Contacta.nl 2019

We nemen voor de 2e keer deel aan Contacta en kijken hier erg naar uit. Met onze deelname laten we de samenwerking zien tussen 3 gerenommeerde en betrouwbare merken. Het hoofddoel van deelname is het vergroten van onze naamsbekendheid in de regio.

Meer informatie over deze bedrijven vind je op:
https://www.stadenzeeland.nl/
http://www.cpvastgoed.nl 
https://www.aleisure.nl/