Vrijdag 15 april 2016 vindt de eerste editie van de Vlaams-Nederlandse Handelsdag plaats in het Lamot Congres- en Erfgoed Centrum te Mechelen. België is voor Nederland één van de belangrijkste handelslanden. Deze dag staat dan ook volledig in het teken van kennis opdoen, netwerken en individuele matchmaking met Belgische ondernemers. Meer informatie en aanmelding.

Via individuele matchmaking kunnen ondernemers afspraken maken met potentiële agenten, distributeurs, toeleveranciers of samenwerkingspartners uit Vlaanderen. Ondernemers kunnen tevens deelnemen aan een conferentieprogramma met workshops over Vlaams-Nederlandse samenwerking en zich door experts laten adviseren op de informatiemarkt. Verder kunnen ze op het netwerkplein individueel sparren met kennisleveranciers en nieuwe (internationale) contacten leggen.

Datum:   vrijdag 15 april 2016
Tijd:   10:30 - 17:00 uur
Prijs:   € 50,-
Locatie:   Lamot Congres- en Erfgoedcentrum te Mechelen


Voorlopig overzicht netwerkplein:

Programma:

  • Ervaringsverhalen van Nederlandse ondernemers over zakendoen in België.
  • Praktische workshop over het uitvoeren van werken en de toegang tot overheidsopdrachten in België.
  • Presentatie over de (overheids)steun die beschikbaar is bij het zoeken en vinden van partners in België en Nederland.
  • Presentatie over de Vlaams-Nederlandse samenwerking door middel van grensoverschrijdende projecten.
  • Netwerkplein met diverse kennisexperts.

Bekijk het volledige programma.

De Kamer van Koophandel organiseert deze eerste Vlaams-Nederlandse Handelsdag samen met de Nederlandse ambassade in Brussel, Flanders Investment and Trade, Voka Mechelen en Enterprise Europe Network. Deze eerste editie komt voort uit de succesformule van de Duits-Nederlandse Handelsdag die al vijf jaar georganiseerd wordt door de Kamer van Koophandel.


Eerste Vlaams-Nederlandse Handelsdag op 15 april