Ben jij klaar voor een echte cybersecurity uitdaging?

Ben jij klaar voor een echte cybersecurity uitdaging?

"Welkom in de trailer van de MIVD, de Nederlandse militairen inlichtingen en veiligheidsdienst. Zoals jullie misschien wel gehoord hebben zijn er vier russen naar Nederland  gekomen om een hack poging te doen, de MIVD heeft ze te pakken gekregen en het land uit gezet. De MIVD heeft de hele operatie gehouden in deze commandowagen, hier liggen dan ook alle bewijsstukken. De regering heeft er voor gekozen deze vier russen te Namen en Shamen. Hier zijn die Russen natuurlijk niet blij mee, dus hebben zij hun beste spion Natasja genaamd naar Nederland gestuurd om een bom te plaatsen in de Commandowagen en zo al het bewijsmateriaal te vernietigen."

Weet jij de bom op tijd te stoppen?

Deze Cyber Security training is uitermate geschikt voor medewerkers om een eerste stap te maken naar een veiligere werkomgeving en digitale bewustwording. Elk uur wordt er wordt er een sessie van 20 minuten gespeeld en kunnen er max. 8 personen per keer mee doen. Deze stand en de Escape Room zijn te vinden op standnummer 1303 in Oosterscheldehal (hal 3). 

Wil je deze Cybersecurity Awareness Escape Room boeken voor de organisatie, dan hebben we op de stand een mooi aanbieding klaarliggen!!

Kijk voor meer informatie op https://degezondedigitaleorganisatie.nl/onze-diensten/cybersecurity-escape-room/

Aanmelden

  Dinsdag 5 november 2019 Woensdag 6 november 2019 Donderdag 7 november 2019
14:00   Aanmelden Aanmelden
15:00   Aanmelden Aanmelden
16:00 Aanmelden Aanmelden Aanmelden
17:00 Aanmelden Aanmelden Aanmelden
18:00 Aanmelden Aanmelden Aanmelden
19:00 Aanmelden Aanmelden Aanmelden
20:00 Aanmelden Aanmelden Aanmelden
21:00 Aanmelden Aanmelden Aanmelden