Bestel hier jouw gratis Entreeticket

GaragePark kondigt eerste park in Zeeland aan

GaragePark kondigt eerste park in Zeeland aan

GaragePark heeft de komst van een nieuw park in Middelburg bekendgemaakt. Op industrieterrein Arnestein realiseert de marktleider 38 nieuwe XXL-garageboxen, waarvan de verkoop reeds is gestart. Het park in Middelburg wordt het 31ste GaragePark in Nederland en de eerste in de provincie Zeeland. De bouw start naar verwachting in het eerste kwartaal van 2021 en wordt aan het eind van het tweede kwartaal 2021 opgeleverd. 

Door de centrale ligging van het park is het goed bereikbaar vanaf de rijksweg A58 en de provinciale weg N57. Hierdoor is het park gunstig gelegen voor (startende) zzp’ers en ondernemers uit zowel Middelburg, Vlissingen, Goes en andere omliggende gemeenten. “Ik ben er erg trots op dat ik vandaag ons eerste park in de provincie Zeeland mag aankondigen”, zegt Rick Venema, directeur en oprichter van GaragePark. “Dankzij het nieuwe park kunnen nu ook Zeeuwse ondernemers gebruikmaken van onze veilige opslag- en bedrijfsruimtes. GaragePark Middelburg XXL wordt hopelijk een plek waar veel ondernemersdromen in vervulling gaan.”

Middelburg XXL
Op het nieuwe park aan de Arnesteinweg zullen XXL-boxen worden gerealiseerd. Alle garageboxen zijn 24/7 toegankelijk, voorzien van elektriciteit en goed beveiligd (BORG-2). Ook zullen er sanitaire voorzieningen en een eigen postbus per garagebox op het park aanwezig zijn. Venema: “De XXL-boxen zijn maar liefst 29 vierkante meter en zeer geschikt voor zowel opslag- als werkruimte. De extra ruime boxen worden op andere parken met name gebruikt door ondernemers die met hun handen werken. Denk hierbij aan schilders, klussers en stukadoors. Ik kijk nu al uit naar het moment dat de eerste ondernemende Zeeuwen hun eigen XXL-box betrekken op dit nieuwe park.”

Oplossing
Met de opening van het nieuwe park wil GaragePark tegemoetkomen aan de grote vraag naar (kleine) bedrijfsruimtes in Zeeland. Vooralsnog lijken de garageboxen vooral een uitkomst voor vakmensen zoals timmermannen, metselaars en schilders. Venema: “Ook voor ondernemers met bijvoorbeeld een eigen webshop is een garagebox een ideale uitkomst. Zij gebruiken op deze manier alleen de ruimte die ze echt nodig hebben en besparen hierdoor flink op hun huurkosten”. Om een beeld te krijgen van het nieuwe park, kunnen geïnteresseerden een bezichtiging inplannen op de showlocatie op de plek waar het park gebouwd zal worden om de XXL-garagebox van dichtbij te bekijken. Venema: “Daarbij houden we uiteraard rekening met COVID-19 en gelden er strenge veiligheidsvoorschriften voor een bezichtiging. Om de bezoekersaantallen zoveel mogelijk in de hand te houden, kunnen deze voorlopig alleen nog op afspraak plaatsvinden. De gezondheid van bezoekers, klanten en medewerkers staat bij ons voorop.”

Over GaragePark
GaragePark is marktleider op het gebied van garageparken. Sinds 2007 verzorgt GaragePark het volledige concept; van ontwikkeling en bouw tot verkoop en verhuur. De boxen bieden multifunctionele, centraal gelegen en goed beveiligde opslag- en werkruimte. Momenteel heeft GaragePark meer dan 2.700 garageboxen verspreid over 31 parken Nederland. De garageboxen van GaragePark kunnen zowel worden gehuurd als gekocht. Daarnaast kan een garagebox dienen als een belegging met een aantrekkelijk rendement.

Meer weten over het beleggen, kopen of huren van een garagebox op GaragePark Middelburg XXL? Ga naar GaragePark.nl/Middelburg-XXL of bel 085 - 20 83 162.