Lead2Meet, gespecialiseerd in het leggen van contacten

Lead2Meet bestaat sinds januari 2013 en is vanaf de start gestaag gegroeid. Aanvankelijk puur gericht op het outbound bellen, verlenen we tegenwoordig meerdere vormen van telefonische dienstverlening.

Je schakelt ons in voor:

  • Het effectief maken van afspraken door middel van telefonische acquisitie
  • Onze telefoonbeantwoordservice
  • Het beheer van telefoon, mail, app en chat voor je klantenservice

Wij werken niet met vaste belscripts zodat we ook daadwerkelijk kunnen luisteren wat de ander nodig heeft en waar een behoefte ligt. Vanuit daar werken we toe naar ofwel een afspraak, verkoop of klantgerichte oplossing.

'We zijn geen callcenter zoals de meeste mensen zich dat voorstellen'

We starten altijd met een uitgebreide intake, zodat we precies weten waar het over gaat op het moment dat we iemand aan de lijn hebben. Voor klantenservice ontvangen wij graag een producttraining. We maken voor iedere opdrachtgever een uniek 085 nummer aan, dat gebruikt wordt om te bellen of naar door te schakelen. Onze software zorgt ervoor, dat we direct met de juiste naam de telefoon opnemen en alle informatie voorhanden hebben. Doordat we niet te groot zijn en onze opdrachtgevers voor de acquisitietrajecten altijd 1 vaste medewerker toegewezen krijgen, vormen we echt een verlengstuk van je commerciële afdeling en wordt dat ook aan de andere kant van de lijn zo ervaren. Onze medewerkers hebben hart voor de zaak en trekken zich hun projecten persoonlijk aan. Op die manier wordt altijd net dat ene stapje meer gezet! Ons kantoor is gelegen in Neer, Limburg, van waaruit wij landelijk onze opdrachtgevers bedienen. In onze omgeving weet inmiddels iedereen de weg naar Lead2Meet.

Onze verwachting van Contacta.nl 2019

Met de Contacta 2019 hopen wij de ondernemers in Zeeland, Noord-Brabant en Zuid-Holland ook te laten zien wat wij voor ze kunnen betekenen. Zoals altijd staat Lead2Meet op deze beurs samen met PaardenInzicht, gespecialiseerd in het oplossen van communicatie, samenwerkings- en leiderschapsproblemen door middel van coaching met paarden. Door deze a-typische combinatie van bedrijven en de energie die wij samen uitstralen, weten we altijd de aandacht te trekken van het langslopende publiek en de mede standhouders. Samen maken we er een feestje van! We weten intussen dat beursdeelnames altijd worden terugverdiend en zijn erg benieuwd naar onze eerste keer op de Contacta. We hebben er al ontzettend veel zin in en hopen vele nieuwe contacten op te gaan doen!

Hoe we het thema van dit jaar gebruiken? We zijn in de aanloop naar de beurs van plan om op de social media uit te dragen dat wij the next step interpreteren als terug naar de kern. Ofwel houd je als ondernemer bezig met dat waar je in uitblinkt en besteed de rest uit naar specialisten. Een andere invulling voor de next step is flexibiliteit. Lead2Meet kan in beide gevallen een mooie aanvulling zijn op de activiteiten van andere ondernemers.  Door handig gebruik te maken van je netwerk kun je optimaal werken tegen het beste rendement en deze visie ondersteunen wij van harte. 

Meer informatie over Lead2Meet? Klik hier