Gezond op de Contacta op 6, 7, 8 november 2018

Zeeland heeft van nature alle ingrediënten in huis voor een gezond en prettig leven. Rust, ruimte, water en vruchtbare aarde. Gezond in Zeelandwil die in de schoot geworpen rijkdom niet alleen benutten, maar ook nog helpen die verder uit te bouwen en te vermarkten. Leer de Gezond in Zeeland-makelaars(opnieuw) kennen tijdens de Contacta.

Gezond in Zeeland – plein
Dinsdag 6 t/m donderdag 8 november, Westerscheldehal, locatienummer 700.
Wilt u met uw bedrijf/organisatie ook meewerken aan een gezonde(re) leefstijl voor Zeeuwen en toeristen? Ziet u kansen op het gebied van gezond werken, recreëren, eten of drinken? Heeft u er ideeën over maar heeft u hulp nodig bij het realiseren ervan? Of wilt u wel aan de slag met gezondheid maar weet u eigenlijk niet zo goed waar te beginnen?

In al die gevallen kunnen de makelaars van Gezond in Zeeland u helpen. Gezond in Zeeland brengt ondernemers en organisaties met elkaar in contact, informeert, prikkelt en ondersteunt.

De makelaars van Gezond in Zeeland hebben hun sporen ruimschoots verdiend op het gebied van een gezonde leefstijl. Ieder met een eigen expertise en een eigen, breed netwerk in de (Zeeuwse) wereld van sport/bewegen, natuur, food, toerisme en gezondheidszorg. De publieke aandacht voor een gezonde leefstijl biedt kansen voor zowel ondernemers als maatschappelijke organisaties. Er ligt nog een wereld open op het gebied van een gezonde leefstijl. De makelaars helpen u graag die wereld te ontdekken.

Gezonde Netwerkborrel
Dinsdag 6 november 19u30-20u30

Spreekt bovenstaande u aan en heeft u graag de gelegenheid veel mensen in korte tijd te spreken? Bent u op zoek naar ondernemers of organisaties met dezelfde soort ambities? Kom dan naar onze Gezonde Netwerkborrel op 6 november van 19u30-20u30, waar gedeputeerde Carla Schönknecht u graag verwelkomt. 

U kunt zich hier aanmelden.

Natuurontdekkingswandeling Contactabeurs
Donderdag 8 november 14u30 – 15u45, start Westerscheldehal, locatienummer 700.

Na het succes van vorig jaar organiseren de makelaars van Gezond in Zeeland weer een natuurontdekkingswandeling op de Contacta-beurs (start stand 700, Westerscheldehal).

Gezond in Zeeland wil hiermee laten zien dat bewegen ín de natuur dubbel zo gezond is en dat dit in feite overal kan. Omdat hierin voor bedrijven nog veel kansen liggen, organiseert Gezond in Zeeland deze inspirerende en unieke beurs rondgang.

U kunt zich hier aanmelden.

Gezond in Zeeland is een initiatief van de Provincie Zeeland en vertegenwoordigers uit Zeeuwse natuur- en buitenorganisaties, SportZeeland, Foodlab/Mondia Scholengroep, Impuls Zeeland, De Vitale Revolutie, het Kenniscentrum Kusttoerisme en het Lectoraat Healthy Region (HZ) en de VVV.