Gezond Werken zone

Een goede lichamelijke en geestelijke conditie helpt bij het leveren van prestaties. Steeds meer bedrijven en organisaties zien de meerwaarde in van vitaal personeel en zijn op zoek naar gezonde voeding, meer beweging en een veilige manier van werken. Zo is er aandacht voor staand werken voor zittende beroepen, het aanbod in de personeelskantine, de balans tussen werken en vrije tijd.

Gezond Werken zone focust op fit personeel

Gezien het belang van gezond personeel voor optimale prestaties wil Contacta.nl hier de focus opleggen met een ‘Gezond Werken’ zone. Bedrijven presenteren hier producten en diensten op het gebied van fruit op de werkvloer, sporten & bewegen, ontstressen, veiligheidsmiddelen enzovoorts. Deelnemen aan deze zone kan met een eigen stand, met standaard standbouw of truss-standbouw.

Wil je deelnemen aan Contacta.nl?

Wil je deelnemen aan de Gezond Werken zone van Contacta.nl? Heb je aanvullende vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met Febe de Krijger. Je kunt haar bereiken via febe@lmg.nl of bel naar 0113 850 899. Ze denkt graag mee met jouw wensen en bespreekt de verschillende mogelijkheden. Of vraag eenvoudig en vrijblijvend hieronder informatie aan.

Interesse in deelname?

Vanaf € 89,- per m² beschik je over eigen standruimte tijdens Contacta.nl. Kies voor standaardstandbouw of trussbouw voor het comfort van een instapklare stand. Neem gerust vrijblijvend contact op om meer opties te bespreken.

Stand varianten

Meer informatie

Vrijblijvend informatie aanvragen

Je ontvangt na de aanvraag direct een e-mail bericht met in de bijlage de brochure en statistieken van de Contacta.nl 2019.

Toestemming voor het verwerken van de gegevens