Green Office zone

Een goede werkomgeving helpt bij het leveren van prestaties. Steeds meer bedrijven en organisaties zien de meerwaarde in van goed meubilair met opties als staand werken, groen in kantoren, klimaatbeheersing en ergonomie. Daarnaast is het van belang om te voldoen aan de regelgeving rondom werkplekken.

Green Office zone focust op de werkomgeving

Gezien het belang van een goede werkomgeving wil Contacta.nl hier de focus opleggen met een ‘Green Office’ zone. Bedrijven presenteren hier producten en diensten op het gebied van interieur, duurzame wandkleding, planten, bureaus, ergonomische middelen enzovoorts. Deelnemen aan deze zone kan met een eigen stand of met standaard standbouw of truss-standbouw.

Wil je deelnemen aan Contacta.nl?

Wil je deelnemen aan de Green Office zone van Contacta.nl? Heb je aanvullende vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met Febe de Krijger. Je kunt haar bereiken via febe@lmg.nl of bel naar 0113 850 899. Ze denkt graag mee met jouw wensen en bespreekt de verschillende mogelijkheden. Of vraag eenvoudig en vrijblijvend hieronder informatie aan.

Interesse in deelname?

Vanaf € 89,- per m² beschik je over eigen standruimte tijdens Contacta.nl. Kies voor standaardstandbouw of trussbouw voor het comfort van een instapklare stand. Neem gerust vrijblijvend contact op om meer opties te bespreken.

Stand varianten

Meer informatie

Vrijblijvend informatie aanvragen

Je ontvangt na de aanvraag direct een e-mail bericht met in de bijlage de brochure en statistieken van de Contacta.nl 2019.

Toestemming voor het verwerken van de gegevens