Hakvoort, uw horeca apparatuur & grootkeuken specialist

Hakvoort, uw horeca apparatuur & grootkeuken specialist

Succesrecept voor een doordachte keukeninrichting: een keuken van Hakvoort Professional

Met gepaste trots mag Hakvoort Professional zich de grootste totaalleverancier voor de horeca- en grootkeuken noemen. Hakvoort levert doordachte professionele keukens en kwaliteitsapparatuur voor de veeleisende professional. In één van de 6 showrooms – waaronder in Vlissingen – kunt u zich oriënteren en laten inspireren door het uitgebreide productengamma.

De adviseurs staan voor u klaar met gedegen advies en passende oplossingen. Uiteraard behoort een vrijblijvend bezoek bij u op locatie tot de mogelijkheden. Van oriëntatie tot plaatsing en 24/7 service, Hakvoort Professional begeleidt u bij het hele traject. Klanten kunnen rekenen op de ervaring die het bedrijf in meer dan 50 jaar heeft opgedaan.

Technisch talent gezocht

Zodra de professionele keukens de rvs fabriek van Hakvoort Professional verlaten worden ze door een team van installatiemonteurs geplaatst. Dit is een afwisselende job want Hakvoort-monteurs krijgt letterlijk een kijkje in de keuken bij heel diverse bedrijven en instellingen in de horeca, recreatie, onderwijs, zorg en meer.

Hakvoort Professional is op zoek naar installatiemonteurs (m/v)

De werkdag van een Hakvoort-monteur begint zodra hij/zij vanuit Vlissingen in de bedrijfsbus stapt op weg naar de eerste installatieklus. In teamverband plaats u horeca- en grootkeukens en sluit u alle apparatuur aan. Hierbij krijgt u naast de installatietechniek te maken met verschillende technieken, zoals GWE (gas-, water-, en elektra). Om al deze technieken te beheersen, wordt u als installateur door Hakvoort bijgeschoold of opgeleid met behulp van interne en externe opleidingen.

Is dit hoe uw ideale werkdag eruitziet?

Kom horeca- en grootkeukens installeren bij Hakvoort Professional. U stelt alle apparatuur, zoals ovens, vaatwassers en koelingen in werking. U komt overal waar professioneel gekookt wordt: van luxe restaurants, cafetaria’s en vakantieparken tot onderwijsinstellingen en bedrijfsrestaurants. Nadat de grootkeuken is geplaatst en alle apparatuur is aangesloten, geeft u de klant uitleg over de nieuwe apparatuur en het onderhoud hiervan. Hakvoort vindt het belangrijk dat u een klant- en oplossingsgerichte mentaliteit heeft en vooral plezier hebt in uw werk! Dat zal u ook uitstralen naar de klanten.

Kom werken bij Hakvoort Professional

Werken bij Hakvoort Professional betekent onderdeel zijn van een echt familiebedrijf. Een betrokken organisatie waar u samen met uw collega’s werkt aan de beste horeca- en grootkeukens van Nederland en ver daarbuiten. Het team is betrokken en steekt met de nodige passie en aandacht de handen uit de mouwen. No-nonsense, zo omschrijven medewerkers de organisatie het liefst!

Ziet u het zitten om bij Hakvoort Professional aan de slag te gaan? Stuur uw sollicitatie naar: sollicitatie@hakpro.nl of kijk op www.hakpro.nl/vacatures. Kom tijdens Contacta.nl bij ze langs op stand 1041.