Big Data: Het belang van de menselijke factor.

Dat Big Data nu al een grote impact heeft op onze bedrijfsvoering en nog veel meer zal hebben in de toekomst is een feit. Als bedrijfsleider denken dat het nog niet zo’n vaart zal lopen is dan ook gewoonweg dom. Weten wat de mogelijkheden zijn, welke technologie er voorhanden is en welke tools jij in je bedrijf kunt implementeren om de juiste data te genereren is absoluut een verantwoordelijkheid die je dient te nemen.

Maar dat is pas de eerste stap. Wat we vaak zien is dat bedrijven data gaan verzamelen om te verzamelen. En een hoop data waar (nagenoeg) niets mee gebeurt, is juist contraproductief.
Het moet juist een tool zijn die ingezet wordt om je bedrijfsprocessen en je menselijke kapitaal effectiever te maken om zo meer resultaat te creëren.

Wij gaan kijken waarom juist dat zo moeilijk is, wat er in de weg zit en hoe jij als zaakvoerder of bedrijfsleider hier mee kunt omgaan.

Hoe gaan we van data naar RESULTAAT?

Straight-Line Leadership wordt wereldwijd gezien als de meest praktische methode om uitdagingen op te lossen en direct resultaat te creëren, in zowel je persoonlijke als zakelijke leven.

De enige voorbereiding is het lezen van de eerste 5 hoofdstukken van het boek Straight-Line Leadership. Gratis te downloaden via: https://www.straightlinebusinessschool.nl/straight- line-leadership/ 

 

Simon De Clerck heeft een jarenlange ervaring in het opbouwen en uitbouwen van een internationale business en heeft de uitdagingen van het ondernemerschap aan den lijve ondervonden.
Als gedreven Straight-Line coach werkt hij in België en Nederland met succesvolle ondernemers en CEO’s die constant kiezen voor groei en expansie.

 

Big Data: Het belang van de menselijke factor.
Big Data: Het belang van de menselijke factor.