Pak uw business kansen aan in Vlaanderen. Binnen het Vlaams Paviljoen bouwen wij grensverleggende bruggen tussen Zeeland en Vlaanderen.

Contacta.nl bestaat dit jaar 30 jaar en daarom mogen de Vlaamse ondernemers niet ontbreken tijdens de jubileumeditie. De economie sterkt aan en alle commerciële middelen worden ingezet om doelen te bereiken. Een uitgelezen kans om samen vakkennis uit te wisselen en de kans op groei voor bedrijven te vergroten.
Dagelijks varen zeeschepen via de Westerschelde naar Antwerpen en Gent. Zo vormen Vlaanderen en Zeeland samen één commerciële regio. Zeeland ontwikkelt zich tot een goed bereikbare provincie. De infrastructurele ontwikkelingen zoals de Sluiskiltunnel, de verbreding van de Tractaatweg, de nieuwe Zeesluis in Terneuzen en de aanleg van de A4 bij Bergen op Zoom zorgen ervoor dat Zeeland goed te bereiken is.

Kortom: Zeeland is geopend en aangesloten met Vlaanderen.

Deze dynamiek zorgt voor brede kansen voor bedrijven en organisaties binnen de streek. 'Samen groeien' nemen wij binnen het Vlaams Paviljoen letterlijk. Er wordt grensoverschrijdend zaken gedaan. Ondanks dat houden wij het gezellig met een hapje en een drankje, een vlotte babbel en verkennende gesprekken.
Ontmoet diverse enthousiaste ondernemers uit Vlaanderen. Dit maakt Contacta.nl dé netwerkbeurs van Zuidwest-Nederland én Vlaanderen. 

Wij verwelkomen iedereen op het Vlaams Paviljoen tijdens Contacta.nl, dé netwerkbeurs van Zuidwest-Nederland en Vlaanderen op 8, 9 en 10 november a.s. in de Zeelandhallen.


Het Vlaams Paviljoen op Contacta.nl biedt interessante groeikansen!