U bent ondernemer, dus u houdt van efficiënt netwerken. Daarom komt u immers naar Contacta. Hoekman Kantoor & Project uit Yerseke begrijpt dat. Daarom bieden wij u een bijzonder efficiënte invulling van uw beursbezoek. Kom onder het genot van een drankje proefzitten in één van onze nieuwste bureaustoelen. Ontdek de modernste kantoormeubelen van kantoorinrichting en maak ook nog eens kans op een gratis jubileum bureaustoel!

U kunt, terwijl u netwerkt, even uw benen strekken en tegelijkertijd kennis maken met onze flexibele DUO-werkplek met elektrische zit/sta verstelling voor zittend en staand werken. Al onze producten zijn ruimte winnend, kostenbesparend en zorgen voor een stuk aangenamer werken! En omdat we u als ondernemer graag in ons netwerk willen hebben, gaan we praten over een speciale jubileumbeursprijs. Als dat niet efficiënt is!

Hoekman Yerseke, al meer dan 30 jaar dé kantoorinrichter van hoek tot hoek. Wij leveren door geheel Nederland kantoormeubilair aan bedrijven, scholen, kerken en instellingen. Vaak blijft het niet alleen bij meubilair maar wordt ook het plaatsen van wanden, een akoestisch plafond en de verlichting meegenomen. Hoekman heeft vele mogelijkheden om meubilair in diverse opstellingen, materialen en stijlen te tonen. Ook voor kantoorartikelen bent u bij Hoekman aan het juiste adres.

Toe aan een borrel? U bent van harte welkom! U vindt ons op het Bevelandenpaviljoen standnummer 204.


Hoekman Kantoor & Project: 30 jaar deelnemer op Contacta.nl