Innovatieve ondernemer en op zoek naar begeleiding en financiering?

Een innovatief idee uitbouwen tot een rendabel en snelgroeiend bedrijf is geen eenvoudige opgave. Daarom biedt NV Economische Impuls Zeeland innovatieve ondernemers met een idee of startup ondersteuning. Met financiering, begeleiding, netwerk en huisvesting, ondersteunt Impuls ondernemers voor de meest kansrijke, snelle start en groei van hun bedrijf. Je profiteert van een groot netwerk, fondsen, coaching en kennis en expertise vanuit de innovatiehotspot in Zeeland.

Fondsen

Voor financiering van innovatieve ondernemers zijn er een tweetal fondsen, namelijk het  startersfonds InnoGo! en het Zeeuws Participatiefonds die risicodragend investeert in groeiende ondernemers. Ook is Impuls eerste aanspreekpunt voor een aantal Europeese Innovatie Subsidies, zoals MITCrossroads en OP-ZuidTen slotte promoten wij de inzet van een financieel expert die ondersteunt bij de financiering van groeiende ondernemers middels een kleinschalige subsidie Zeeland Financial Matching.

 

Begeleiding en coaching

Begeleiding en coaching is enerzijds verbonden aan de bovengenoemde fondsen. Anderzijds bieden we in groepsstructuur een aantal programma's van startup tot groeiprogramma, ter ondersteuning bij het lanceren, vermarkten en laten groeien van innovatieve bedrijven. Vanaf de fase van ideegeneratie en lancering tot aan het versnellen van de vroege groei en opschaling met accelerator en scaleup programma’s. 

 

Weten of je in aanmerking komt voor financiering?

Doe hier de financieringscheck of neem contact op met NV Economische Impuls Zeeland

Innovatieve ondernemer  en op zoek naar begeleiding en financiering?