Innovation District

Een dag vol innovatie in de Westerscheldehal! Kleine stands voor start ups, student companies en innovatieve ondernemers, beschikbaar gesteld tegen een aantrekkelijk tarief op woensdag 1 december. Heb jij interesse in deelname op woensdag 1 december met jouw innovatieve product of dienst? Contacta geeft jou die kickstart of boost om je netwerk exponentieel te vergroten!

Inspireren om te innoveren

Contacta is dé ideale plek om jouw bedrijf goed te kunnen profileren rondom innovatie en thema’s die hierbij om de hoek komen kijken. Hoe mooi zou het zijn als innovatieve ondernemers elkaar kunnen inspireren tot nog meer innovatie in Zeeland? Een speciaal gedeelte van de Contacta beursvloer zal omgetoverd worden tot innovatieplein met als naam: Innovation District.

Woensdag 1 december: Innovation District

Zodra de Contacta bezoekers het speciale district betreden worden ze verrast en is het ook meteen duidelijk dat het gaat om een speciaal onderwerp: Innovatie! Iedereen heeft het in zich om te innoveren. Het Innovatie District is omgetoverd tot werkplaats, waar robots heen en weer bewegen en drones je om de oren vliegen. Op het district staan innovatieve startups en enthousiaste studenten met informatie over hun student company. Community leden van Dockwize worden actief betrokken in de activatie en exposure van het Innovation District. De activiteiten in de Contacta Arena werken toe naar het hoogtepunt van de dag: de uitreiking van de De Zeeuwse Innovatieprijs Emergo. Ook de prijs en uitreiking worden heel bijzonder.

Een vol programma

Aan het complete programma wordt nog gewerkt, maar op het “Innovation District” en in de “Contacta Arena” (georganiseerd door Contacta, Dockwize en partners) zal het volgende georganiseerd worden: Denk aan een TedTalk van een innovatieve spreker, workshops prototyping etc. Met aansluitend een netwerkborrel om je innovatieve netwerk een boost te geven.

Heb je interesse en wil je deelnemen?

Wil je deelnemen aan het Innovation District op woensdag 1 december? Heb je aanvullende vragen? Neem dan contact op met Erik Voerman. Je kunt hem bereiken via erik@lmg.nl of bel naar 0113 700 290. Hij denkt graag mee met jouw wensen
en bespreekt de verschillende mogelijkheden. Of maak gebruik van het onderstaande formulier, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

Instapklaar deelnemen voor € 490,-

Download de brochure

Interessse/ Vrijblijvend informatie aanvragen

Toestemming voor het verwerken van de gegevens