Wij hebben hier in Zeeland mooie bedrijven die volop met innovatie bezig zijn! Niet iedere ondernemer krijgt energie van het woord innovatie. Wat houdt je tegen om te innoveren? Innovatie is voor u een compleet nieuwe wereld. U hoort de term steeds vaker vallen in uw omgeving, maar hoe zet u de eerste stapRabobank reageert op veelgehoorde excuses om niet te starten met vernieuwing. Slim innoveren kan bij ieder bedrijf leiden tot meer omzet, gelukkige klanten en efficiënte werkdagen. Toch krijgt niet iedere ondernemer energie van het woord innovatie. In dit artikel reageren we op vijf veelgehoorde excuses om niet te starten met vernieuwing.

"Ik heb geen idee hoe ik met innovatie zou moeten beginnen"

Innovatie is voor u een compleet nieuwe wereld. U hoort de term steeds vaker vallen in uw omgeving, maar hoe zet u de eerste stap? Het lijkt risicovol om aan een project te beginnen waarvan u niet weet of het iets zal opleveren.

De juiste structuur

Starten met innovatie is moeilijk als u niet weet hoe u dit moet aanpakken. Gestructureerd te werk gaan is daarom de sleutel tot succes. Op het platform IkGaStarten.nl vindt u een stappenplan waarin duidelijk wordt hoe u dit slim doet. 

Lees hier voor de juiste structuur en meer. >

Rabobank


Innoveren, wat houdt je tegen?