Invest in Zeeland is er voor ondernemers die interesse hebben om zaken te doen in Zeeland, én voor bedrijven die al in Zeeland gevestigd zijn. “Het is voor ons de eerste keer dat we op Contacta staan met een eigen stand. We hopen er zo veel mogelijk ondernemers te spreken. We kunnen hen namelijk op tal van manieren begeleiden en ondersteunen. Dat doen we in het belang van de Zeeuwse economie. Daarom werken wij gratis, vrijblijvend en op vertrouwelijke basis”, aldus Erwin van der Meer van Invest in Zeeland. 

 
Invest in Zeeland is onderdeel van de Zeeuwse ontwikkelingsmaatschappij NV Economische Impuls Zeeland (Impuls). Invest in Zeeland promoot Zeeland als aantrekkelijke vestigingslocatie voor bedrijven in binnen- en buitenland. Daarnaast ondersteunt het bedrijven die zich in Zeeland vestigen of er al gevestigd zijn met onder meer het vinden van financieringen, de juiste locatie, pand of perceel en het bemiddelen tussen en diverse overheidsinstellingen.  
 
Omdat Invest in Zeeland onderdeel is van Impuls beschikt het over een sterk netwerk aan specialisten, bedrijven en organisaties, waar u als ondernemer van kunt profiteren. “Ontdek wat we voor u kunnen betekenen en kom kennis met ons maken op de Contacta!” 
 
U vindt Invest in Zeeland naast de uitgang in de Noordzeehal, stand 107.
 
www.investinzeeland.com


Invest in Zeeland ondersteunt ondernemers