Bestel hier jouw gratis Entreeticket

Jaarverslag 2021 Moore DRV: beter en relevanter

Jaarverslag 2021 Moore DRV: beter en relevanter

Moore DRV wist het aantal personeelsleden in 2021 op peil te houden op ruim 600. Een groei was wenselijk om de potentie in de markt te benutten. Moore DRV heeft echter weloverwogen een pas op de plaats gemaakt uit oogpunt van kwaliteitszorg en werkdruk. Er is opnieuw flink geïnvesteerd in automatisering om routinematige werkzaamheden te verminderen en ruimte te creëren voor advies. Die ruimte was ook nodig vanwege de ondersteuning van cliënten tijdens de coronapandemie. Daarnaast zag Moore DRV de dienstverlening door de gespecialiseerde hr-adviseurs en fiscalisten toenemen. Ook Crossminds (fusie & overnames, strategievorming en -implementatie) groeide flink en had het beste jaar ooit. De deelneming in Your Trust Netherlands B.V, is in 2021 overgedragen aan het management, wat een drukkend effect had op de netto omzet.

De vooruitzichten voor 2022 zijn vooralsnog goed. De investeringen in strategische personeelsontwikkeling, gespecialiseerde dienstverlening en automatisering gaan onverminderd door, evenals de werving van nieuwe medewerkers.

Over Moore DRV

In 1922 startte Anthonie de Roo het ‘Centraal bureau voor administratie en belastingzaken’ in Goes. Meneer Van der Veen was de grondlegger van de Zuid-Hollandse tak van DRV, die direct na de oorlog ontstond in Rotterdam. In 1990 werden beide organisaties samengevoegd. De ‘d’ en de ‘r’ verwijzen naar meneer De Roo, de ‘v’ naar meneer Van der Veen. In het bijzondere jubileumjaar 2022 voegde DRV de naam Moore toe aan haar naam, waarmee de internationale dienstverlening meer nadruk kreeg. Moore is het wereldwijde netwerk van onafhankelijke kantoren waarbij DRV is aangesloten.

Moore DRV heeft 12 vestigingen in Zuidwest-Nederland en ruim 600 medewerkers.