Op dinsdag 18 oktober vindt de eerste Level Up! inspiratiedag plaats in ’t Westlicht aan de Singelstraat 7 in Goes. Ondernemers, managers, leidinggevenden en ambitieuze medewerkers kunnen inspiratie op doen tijdens diverse workshops én sparren in het coach café. 

Programma 
Deelnemers aan deze inspiratiedag kunnen zich inschrijven voor diverse interactieve workshops. De workshops van deze dag zijn: Jouw verhaal in de media?, Personal branding, Van offerte naar opdracht, Social media voor jouw organisatie, Hoe bereik je je doelgroep? en een Masterclass netwerken. 

Het is ook mogelijk om een speeddate te boeken bij één van de coaches in het coach café. De coaches zijn deskundig op organisatorisch, personeel en financieel gebied en bieden de mogelijk om gedurende een korte sessie te sparren over concrete vragen. Tijdens de Level Up! inspiratiedag bestaat ook de mogelijkheid om kennis te maken met de werkmethode Level Up! onder begeleiding van Scarlett Kwekkeboom-Janse, ondernemer en zakenvrouw van het jaar 2001. Tijdens deze dag wordt er een lichte energieke lunch geserveerd. Aan het einde van de dag is er een netwerkborrel waar nog gezellig kan worden nagepraat onder het genot van een hapje en een drankje. 

Level Up!
Onbevangen aan de tafel, samen in de actiestand en écht praten met elkaar, dat is Level Up!. Een werkmethode in spelvorm, bestaande uit acht onderdelen en gebaseerd op 20 jaar kennis en ervaring van organisatie adviesbureau Janse & Janse, tevens organisator van deze dag. Deelnemers krijgen de kans om te investeren in hun eigen ontwikkeling en in die van de organisatie tijdens deze inspiratiedag op 18 oktober.

Het definitieve programma is terug te vinden op de website en in de brochure. Het is ook mogelijk om via deze website direct in te schrijven voor de inspiratiedag. 


Kennis, inspiratie en sparren tijdens inspiratiedag in ‘t Westlicht