Kennis- & inspiratiebijeenkomst: Uw dagelijkse dosis groen

Vooruitlopend op de aanwezigheid van Gezond in Zeeland op de Contacta, vindt vrijdag 2 november 2018 bij DOW Communicatiecentrum de Boerderij in Terneuzen de kennis- & inspiratiebijeenkomst ‘Uw dagelijkse dosis groen’ plaats. Van 14.00 tot 17.00 uur krijgen  mensen uit het bedrijfsleven, natuurorganisaties en overheden de mogelijkheid om met elkaar in gesprek te gaan over hoe ‘groen’ ook uw bedrijf of organisatie gezonder maakt.

Natuur is er genoeg in Zeeland en iedereen weet inmiddels dat een dagelijkse dosis groen gezond is. Hoe kan de Zeeuwse natuur bijdragen aan de vitaliteit van medewerkers en organisaties? Hoe valt er door ‘groen’ winst te halen binnen het bedrijf? En kunnen bedrijven iets doen voor een vitale Zeeuwse natuur? We gaan hierover in gesprek aan de hand van kennisdeling (o.m. ir. Tia Hermans van de WUR) en good practices.  


De bijeenkomst wordt georganiseerd door IVN Natuureducatie in samenwerking met de makelaars Gezond in Zeeland en de partners van 'De Zeeuwse Natuur'. Interesse? Meld u aan via www.ivn.nl/provincie/zeeland/

Kennis- & inspiratiebijeenkomst: Uw dagelijkse dosis groen