Kennissessies | Contacta Congres 2018

Kennissessies voorafgaand aan het Congres “De impact van Data”

 

Voorafgaand aan het congres zijn er verschillende kennissessies. Er wordt onder andere ingegaan op Google, Social Media en Webtechnologie. Deze sessies worden gegeven in kleine groepen door gecertificeerde experts. Uiteraard zijn de sessies bij de prijs inbegrepen, je kunt dus gratis deelnemen.

TijdProgramma
15:15 - 15:30 uur   Inloop kennissessies
15:30 - 16:00 uur Kennissessies
16:00 - 16:30 uur  Inloop Congres met koffie & thee 
16:30 - 18:00 uur Hoofdprogramma
vanaf - 18:00 Borrel & Bites (gesponsord door Sligro Goes) 

 

Online groeien. Zo doe je dat!

Data biedt veel mogelijkheden maar die mogelijkheden brengen ook de nodige verantwoordelijkheden met zich mee. Benieuwd hoe jij er voor kan zorgen dat je slim en verantwoord data inzet om te kunnen groeien? Tijdens deze sessie krijg je handige tips & tricks en wordt er ingegaan op vraagstellingen. Bijvoorbeeld: mag je websitegebruik door blijven meten? En mag je, onder de AVG, je website bezoekers blijven volgen met advertenties?

Gegeven door Arie Joosse van Nedbase

 

Data op de werkvloer

Tijdens deze sessie wordt er een beeld geschetst van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Business Intelligence & Analytics. Termen als self-service analyticscitizen data scientists en natural language queries komen langs en er wordt een beeld geschetst van de mogelijke ontwikkelingsroutes die organisaties kunnen kiezen, in hun zoektocht om toegevoegde waarde uit hun data te halen.

Gegeven door Hans Dekker van HZ University of Applied Sciences

 

Social media & Algoritmes

Iedereen gebruikt wel een vorm van Social Media, maar hoe zit het nu precies in elkaar? Hoe werken de algoritmes? Tijdens deze sessie leer je in sneltempo de handigste tools op social media en hoe het kan bijdragen aan jouw bedrijfsresultaat. Daarnaast wordt er ingegaan op bestaande algoritmes.

Gegeven door Perry Kentin van LMG strategie+creatie