Bestel hier jouw gratis Entreeticket

Kickoff studenten HZ voor de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo door Jo-Annes de Bat

Kickoff studenten HZ voor de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo door Jo-Annes de Bat

Op dinsdag 25 augustus was de Kickoff van de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo voor studenten van de HZ University of Applied Sciences in de Lasloods in Vlissingen. Gedeputeerde van de provincie Zeeland Jo-Annes de Bat en tevens juryvoorzitter lichtte kort toe wat de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo inhoudt en wat van de studenten wordt verwacht. Zij gaan komende periode onderzoek doen naar de innovaties van de vijf genomineerde bedrijven. 

De genomineerden, Traas Ongediertebestrijding, Hydrauvision, Hello Container, SWYCS en Kobobss, maken kans om uitgeroepen te worden tot de beste innovatie van Zeeland 2020. Op woensdag 4 november, tijdens Contacta in Goes, wordt zowel de juryprijs als de publieksprijs uitgereikt. Binnenkort kan iedereen stemmen op zijn favoriete innovatie voor de publieksprijs van de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo 2020.

De Zeeuwse Innovatieprijs Emergo wordt mede mogelijk gemaakt door Provincie Zeeland, HZ University of Applied Sciences, Dockwize, Kamer van Koophandel en Contacta. Omroep Zeeland is mediapartner en verzorgt de Emergo publieksprijs.