JéPé IT, kom kennis maken in de cloud

JéPé IT, kom kennis maken in de cloud

Op 5, 6 en 7 november vindt hét zakelijk netwerkevent van Zuidwest-Nederland en Vlaanderen plaats in de Zeelandhallen in Goes.  JéPé IT is ook weer van de partij! Kom langs bij hun stand en voel je in de wolken.

The Next Step

Het thema van Contacta 2019 is ‘The Next Step’. De economie daagt je uit. Reorganiseren, innoveren, transformeren. Hoe zorg je voor de juiste balans tussen werk, voldoening en geluk in deze 24-uursmaatschappij? Ook bij JéPé IT is dit een actueel thema. Overal en altijd werken vanaf elk device? Geen enkel probleem. Maar JéPé IT wilt vooral dat IT vóór je werkt. Juist in deze 24-uursmaatschappij heb je ook je rust nodig en IT kan je daarbij helpen. Daar staat JéPé IT voor.

Kom kennis maken met de cloud; letterlijk en figuurlijk

Dit jaar heeft JéPé IT een hele vernieuwde stand en zij beloven je: die is een bezoekje waard. Kom een vlucht maken in de flightsimulator en waan je letterlijk in de wolken. Ben je tot rust gekomen in de lucht? Dan nemen ze je graag mee in hun demo-omgeving, waar ze je laten ervaren hoe het is om te werken in de cloud en wat de cloud kan betekenen voor jouw organisatie.

Ook Contacta is voor JéPé IT teamwork

JéPé IT is de afgelopen jaren gegroeid: van leverancier van hardware naar volwaardige partner die meedenkt over jouw bedrijfsprocessen. Wat niet is veranderd, is de collegiale sfeer. Dat betekent dan ook dat ze met het hele team Contacta 2019 tot een succes willen maken. Met bezoekers in contact komen en laten zien hoe vernieuwend ze zijn, voelt voor hen als een teamuitje. De medewerkers van JéPé IT staan graag voor jullie klaar!

Kom je langs? Maak kans op een Microsoft Surface-tablet

De stand van JéPé IT is als vanouds te vinden in de Noordzeehal (hal 1), stand 228. Kom je langs op hun stand, dan maak je kans op een Microsoft Surface-tablet.

Nieuwsgierig geworden?

Nu al nieuwsgierig? Volg dan Facebook-pagina waar zij ook regelmatig nieuws over Contacta zullen delen. Wil je meer informatie? Kijk dan op https://www.jepe-it.nl. 

Gratis ticket, drie dagen geldig

Je kunt Contacta gratis bezoeken. Per persoon heb je één e-ticket nodig dat voor alle drie de dagen geldig is. Bestel hier een gratis Contacta-toegangskaart.

De medewerkers van JéPé IT staan voor je klaar tijdens Contacta. Zij hopen je graag te ontmoeten!