Contacta.nl 2015 vindt plaats op 3, 4 en 5 november 2015. Zoals ieder jaar heeft Contacta.nl een thema, dit jaar is dat: 'Kracht van Connecties'.

De juiste connecties, daar gaat het om bij het zaken doen en ondernemen. Met het thema ‘Kracht van Connecties’ willen we samen met u verbindingen versterken. Of het nu gaat om een goed en stabiel netwerk of de mogelijkheid die internet biedt om overal ter wereld in contact te komen met uw doelgroep en collega-ondernemers. Maar ook de verbondenheid met bedrijven en organisaties uit de omgeving is onmisbaar.

Met deze connecties versterken we samen de gehele zuidwest regio. Daarbij kan Zeeland gezien worden als de poort naar Noord-Brabant, Antwerpen en zo naar heel Europa. Daarbij is een goede infrastructuur van groot belang. Er wordt dan ook veel gedaan aan de fysieke connecties in de regio. Zo is de A4 flink verbeterd, wordt de Sloeweg (N62) verbreed en is de Sluiskiltunnel gereed. Dit zorgt voor een optimale verbinding met de Randstad en België. Daarnaast wordt er een vernieuwd vliegveld gebouwd tussen Roosendaal en Breda ‘Breda International Airport’ waar ook zakelijke vluchten gaan plaatsen vinden.

We zien er naar uit om samen met u Contacta.nl 2015 tot een succesvolle editie te maken. Waarbij u naast bestaande relaties ook nieuwe connecties ontmoet. Samenwerken om zo een optimaal resultaat te behalen. Dat is de kracht van connecties.

Schrijf u in voor de Contacta.nl nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van de start van de ticketverkoop.


Kracht van Connecties thema Contacta.nl 2015