Bestel hier jouw gratis Entreeticket

Lumileds, 126 jaar made in Middelburg

Lumileds, 126 jaar made in Middelburg

Lumileds Middelburg, voorheen onderdeel van Philips Lighting, maar in de volksmond bekend als “De Vitrite” maakte het afgelopen decennium een volledige omslag van onderdelen van consumenten verlichting naar onderdelen voor autolampen.

Dit hield niet alleen een verandering in van klanten, maar ook van markt en technologie. Waar de lampvoeten voorheen bestonden uit aluminium of messing met glas, bestaan ze nu uit chroomstaal en kunststof. Wat niet veranderd is, zijn de vaardigheden op het gebied van ontwikkeling, produceren en continu verbeteren.

Lumileds Middelburg maakt deel uit van het wereldwijd opererende Lumileds, met vestigingen in Europa, Noord Amerika en Azië. Binnen Lumileds worden niet alleen autolampen ontwikkeld en gefabriceerd, er worden ook LED’s ontwikkeld en geproduceerd. Deze zijn ondermeer terug te vinden in autoverlichting en mobiele telefoons.

In 3 eeuwen van innovatie, zoekt Lumileds Middelburg altijd naar wegen om de grenzen van de technologie en nieuwe high end materialen op te rekken en toe te passen in eigen ontworpen producten, gereedschappen en productie lijnen. Vanuit onze aanwezige competenties en ons vermogen om snel nieuwe materialen en technologieën te integreren in product en productielijn ontwerp lukt het ons steeds weer een nieuwe state of the art oplossing te vinden.

Maar daar hebben we het eigenlijk nooit echt over. Het is gewoon wie we zijn.

Wel zijn we dankbaar dat we al vanaf 1893 actief onderdeel uitmaken van de Zeeuwse gemeenschap. Om iets terug te geven en onszelf door te ontwikkelen, bieden wij Zeeuwse maakbedrijven een aantal diensten aan om hen te laten profiteren van wat wij de afgelopen 126 jaar aan kennis hebben opgedaan. Deze diensten zijn gericht op:

  • Product en/of lijn ontwerp dat 10%-20% kosten effectiever is dan andere ontwerpen.
  • Opschaling en beheersing van hoge volumes bij hoge technische performance.
  • Realisatie van jaarlijkse (kost)prijs reductie.

Praktisch gezien vertaalt zich dat in:

  • Productie-ondersteuning (incl. ruimte)
  • Training
  • Ontwikkel-ondersteuning
  • Prototyping
  • Werkplaats-ondersteuning
  • Metingen via ons eigen meet-lab

Wil je meer weten, of je uitdagingen met ons bespreken? Kom naar onze stand op standnummer 706 op Contacta.nl 2019!
Meer informatie: https://www.lumileds.com/