Nederland wordt gezien als een kenniseconomie. In deze economie maken experts het verschil. We zien het in de Retail, waarin warenhuizen verdwijnen en steeds meer lokale specialisten opbloeien. Op grotere schaal wordt opgekeken naar multinationaals die blijven innoveren en zo het verschil maken ten opzichte van de concurrent.

De aantrekkende economie geeft nieuwe mogelijkheden. De kunst is om als ondernemer, manager, ontwikkelaar of adviseur te herkennen waar het verschil gemaakt wordt. Welke ontwikkeling past bij mijn bedrijf? Waarmee kan ik de concurrentie een stap voor zijn? Hoe kan ik het verschil maken in service? Kunnen we door samenwerkingen tot een nieuw product of innovatieve dienst komen? Tijdens Contacta.nl 2017 willen we ingaan op deze vragen en nieuwe kansen verkennen.

Ook op persoonlijk niveau worden we constant uitgedaagd. Ben jij de manager die het verschil maakt voor zijn personeel? Ben jij de medewerker die, met ervaring en kennis, het team verder brengt? Ben jij de adviseur die met expertise en inzicht het verschil maakt voor de klant?

Tijdens Contacta.nl geven we graag bedrijven en organisaties uit Zuidwest-Nederland en Vlaanderen de mogelijkheid om te laten zien waarin zij het verschil maken. We ontvangen graag ook jouw bedrijf of organisatie tijdens Contacta.nl 2017.


'Maak het Verschil' thema Contacta.nl 2017