Dat Goes al sinds jaar en dag gaststad mag zijn voor Contacta is een eer. Stichting Goes Marketing is kennispartner van Contacta omdat zij wil laten zien dat het goed ondernemen is in Goes. Goes is een fijne stad omringd door mooie dorpen, een leuke plek om te wonen of te bezoeken én een plaats waar het goed werken en ondernemen is. Het is belangrijk dat deze kwaliteiten van Goes zichtbaar zijn, want een goed imago en bekendheid helpen bij het enthousiast maken van nieuwe bewoners, bezoekers en ondernemers. De stad heeft hen nodig om te blijven bloeien.

Wie zorgt ervoor dat iedereen weet hoe aangenaam het is in Goes?
In 2012 werd de onafhankelijke Stichting Goes Marketing opgericht, waarin allerlei partijen vertegenwoordigd zijn. Op veel manieren laten wij nieuwe mensen en bedrijven kennismaken met Goes en zoeken hierbij zoveel mogelijk samenwerking met anderen. Ook organiseert Goes Marketing een flink aantal succesvolle evenementen die de goede eigenschappen van Goes benadrukken, mensen uitnodigen om de stad te bezoeken en de nodige publiciteit opleveren. Enkele voorbeelden zijn Goes Kinderstad, Goes Modestad, GoesC en de kerstmarkt.

Wie betaalt dat?
Deze activiteiten kunnen wij doen omdat wij zowel financieel als in natura op brede schaal gesteund worden door tientallen grote en kleine sponsoren en subsidiegevers. Zij dragen niet alleen Goes een warm hart toe, maar zien ook de meerwaarde van goede naamsbekendheid van de stad waarin zij ondernemen. Samen zetten wij Goes succesvol op de kaart!

Ondernemen in de binnenstad van Goes
Tijdens Contacta zetten wij het thema ‘ondernemen in de binnenstad’ in de spotlights.  Bezoek onze stand en u maakt op verschillende manieren kennis met de mogelijkheden die de dynamische binnenstad van Goes te bieden heeft aan (potentiele) ondernemers! Ook met al uw vragen over citymarketing en evenementen in Goes bent u van harte welkom!

Meer over goes

Geschreven door Stichting Goes Marketing


Maak kennis met onze partners: Stichting Goes Marketing